Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Купа"
Когато изкуствоведи се събират заедно, те говорят за формата, структурата и смисъла. Когато се събират заедно художници, си говорят за това, къде може да се купи по-евтин разтворител.
Пабло Пикасо
Много по-добре е да си купите прекрасна компания на справедлива цена, отколкото честна компания на прекрасна цена.
Уорън Бъфет
Когато получих Нобелова премия, единственото голямо плащане в брой, като трябваше да видя, какво да правя с тях. Най-простият начин да отхвърля този "горещ картоф" беше да ги инвестирам, купувайки акции. Аз знаех, че приближава втората световна война и се боях, че ако имам акции, които ще растат в случай на война, то щях да искам война. Затова помолих своя агент да купи акции, които в случай на война ще спаднат. Той така и направил Аз загубих своите пари и съхраних душата си.
Алберт Сент-Дьорди
По-добре е да купите един чифт добри обувки, отколкото три чифта лоши обувки.
Марлене Дитрих
Не си богат, докато не притежаваш нещо, което не може да се купи с пари.
Гарт Брукс
Когато говоря за любовта, аз разбирам неегоистичната любов. Физическата любов може да се купи и продаде, като всичко останало. Но аз мисля, че истинската любов означава да се дава и да не се очаква нищо в замяна.
Боно
Разбира се, съществуват вещи, които не могат да се купят с пари; но вие кога сте опитали да ги купите без пари?
Огдън Наш
Купи си птица, погледни, няма ли зъби. Ако има зъби, то това не е птица.
Даниил Хармс
Той имаше склонност да се появява, когато обядвахме и да забавлява всички ни. Той купи машина Енигма! Никога не съм работила с продуцент, който е по-известен от всички други, събрани заедно.
Сафрън Бъроуз
Рекламата може и да убеди човек да купи некачествена стока, но само веднъж.
Дейвид Огилви
Единственото нещо, което най-много искате в живота, като правило, не може да се купи за пари.
Мерилин Монро
Ако човек не може да се купи, то той може да се продаде.
Михаил Жванецки
Вярвам в това, че сексът е една от най-прекрасните удивителни неща, които може да се купи с пари.
Том Кланси
Когато една жена каже на мъж, че й е студено, той си мисли, че трябва да я прегърне, а тя, че трябва да й купи кожух.
Константин Мелихан
Умението да се свързваш с хора - това е стока, която може да се купи точно така, както може да купим захар и кафе... И аз заплащам за това умение повече, отколкото за всяко друго на света.
Джон Д. Рокфелер
Реклама в магазина: "Когато купите едно нещо, получавате второ като подарък." Така че: купи една обувка.
Никита Богословски
Писателите, които нямат какво да кажат, са тези, които можете да си купите, другите имат твърде висока цена.
Уолтър Липман
Аз съм водещ голмайстор в купата и това е прекрасно, но не забравяйте, че това също е чудесен момент за целия отбор, когато двете неща съвпадат, не можете да поискате повече.
Алесандро Дел Пиеро
Най-лесният начин да купите сребро беше да вземете хартиен долар в банката и да поискате ресто. Толкова много монети изчезваха от обращение, че правителството беше принудено да премахне среброто от монетите в САЩ, започвайки през 1965 година.
Майкъл Малоуни
По отношение на стоките не можете да принудите никого да купи нещо.
Пол Стенли
Само защото можете да си го позволите, не означава, че трябва да го купите.
Сузи Орман
Когато някой избере да цени себе си пред нещата, които може да купи, започва истинската трансформация.
Сузи Орман
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща