Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фен" - страница 4
KISS е по-важна от моят солов албум... Ако на нашите солови има хитове, то ние ще ги направим част от нашите концерти. Соловите не показват никакво разцепление между нас. Нашите фенове трябва да разберат, че миналите четири години всеки от нас е живял, ял, спал с мисли за KISS. Ако при нас в KISS имаше психотерапевт, то той би ни казал: "Разделяйте се и се занимавайте всеки със своите дела". Това ще бъде много важно за нашата група, и ние ще бъдем напълно готови да запишем нашият следващ албум.
Ейс Фрели
Бих казал, че най-чистото преживяване за филма е да не сте прочели книгата, защото мисля, че когато прочетете книгата, просто отметнете кутиите. Мисля, че след като видите филма, четенето на книгата е страхотно нещо. Винаги казвам, че филмът не е предназначен да замести книгата. Това е нелепо. Аз съм голям фен на книгата.
Зак Снайдър
Инстаграм ми е любим! Това е интерактивен и забавен начин да поддържам връзка с моите приятели, семейството и феновете. Обичам да публикувам снимки от семейни пътувания, посещения на имоти, визуализации на моите колекции, всичко!
Иванка Тръмп
Мисля, че може да се окаже, че феновете на вашия най-малко любим политически кандидат, който и да е той, са много по-симпатични и лекомислени типове, отколкото си мислите, че влизат. Един от начините да стигнете до тях е да говорите за Междузвездни войни.
Кас Сънстейн
Говорих с Барак Обама за Междузвездни войни наскоро в Овалния кабинет и той определено е фен. Член 2, раздел 1 от Конституцията създава привилегия на изпълнителната власт, а що се отнася до правителствената регулация и информационната политика, така и за Междузвездни войни, няма да разкривам дискусии насаме с президента на Съединените щати.
Кас Сънстейн
Какъвто и да е вашият пол, можете да сте фен на Междузвездни войни. Разбира се, знаех го от живота преди, но сърцевината на ентусиазираните фенки е свидетелство за неполовата природа на публиката.
Кас Сънстейн
Фен на патриотите, а? Типично. Лесно е да си фен на постоянно печеливш отбор. Опитайте се да бъдете фен на кардиналите. Това отнема твърдост, издръжливост и години на разочарование.
Алисън Морган
Не харча много за дрехи. Купувам стари книги. Казвам си, че трябва да спестя - това е класическата северна етика на труда. Обичам хубавите празници обаче. Голям фен съм на круизите. Обичам да разопаковам веднъж и всеки ден да сменям декорите.
Алън Тичмарш
Аз съм голям фен на Мел Брукс. И аз наистина мисля, че да не виждаш неговия канон от класика е малко престъпно или безсмислено.
Лиза Лутц
Много се съмнявах в себе си и дали дори бях създадена да живея този живот, но тогава феновете ми дойдоха на помощ. И мисля, че всички имаме тези моменти, но всеки провал е необходим, особено в развлекателната индустрия.
Лили Сингх
Моите фенове, честно казано, са толкова уникални и толкова подобни. Където и да пътувам, те са толкова различни, но толкова еднакви.
Лили Сингх
Влюбването започва с взаимното привличане между двама души. В началото това е просто химичен процес. Забелязали ли сте, че веднага щом някой се влюби, как тълпи от бивши фенове започват да преследват този човек? Смешно е, нали? Може би знаете това от собствения си опит. Къде гледаха всички тези хора, когато бяхме толкова сами? Парадоксално, но най-лесният начин да намерите любов е да обичате себе си. Получава се порочен кръг: за да намерим любовта, трябва да сме привлекателни, но най-привлекателни сме, когато обичаме!
Лора Дей
Когато сами сте звезда, не разбирате какво впечатление правите на хората и феновете забелязват всичко.
Майкъл Джексън
Разбира се, че познавам Европа. Все пак гледам телевизия. Дори съм й фен.
Джордж Уокър Буш
Надявам се фенове да имат книгите ми, а аз да имам приятели.
Петър Делчев
По-ценният успех за мен обаче е любовта на всички фенове. Това нещо се постига по-трудно от няколко шампионски титли.
Велизар Димитров
Поради огромния натиск на медиите през последните две седмици, искам да потвърдя, че съм болен от СПИН. Смятах за коректно да пазя в тайна информацията досега заради близките ми. Но настъпи моментът приятелите ми и феновете да научат истината. Надявам се всички да се присъедините към лекарите ми в борбата с тази ужасна болест. Личният ми живот винаги е бил много специален за мен. Известен съм, че рядко давам интервюта. Така ще бъде и в бъдеще.
Фреди Меркюри
Снимах се с Клинт Истууд. Мислех, че ще е много успешен. А и като знак на почит към Клинт. Не знам какво стана. Не че си търся извинение, но точно, когато излезе филма 600,000 от най-големите фенове на Клинт воюваха в Персийския залив. И все пак - слабо извинение да такъв провал, нали?
Чарли Шийн
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща