Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фен" - страница 3
Аз съм голям фен на Гага, откакто за първи път се появи на сцената. Просто обичам всичко, което представлява тази дама. На първо място гласът й е необикновен. Обичам гласа й. Тя е завършен музикант. Тя свири много добре на пиано. Тя е просто страхотен автор на песни. И тя е фар на надежда за много хора по света.
Роб Халфорд
Метъл феновете са също толкова състрадателни, грижовни и толерантни, колкото и всяка друга форма на музикални фенове.
Роб Халфорд
Винаги съм чувствал, че това, до което Прийст успяха да стигнат, се свеждаше до дисциплината, нашата истинска любов и отдаденост да правим най-добрата музика, която можем да направим, и никога да не забравяме нашата фен база.
Роб Халфорд
Когато си музикант, едно от нещата, които идват при теб в началото и е доста неочаквано, е реакцията на твоите фенове и начина, по който музиката ти играе важна роля в техния живот при измислянето на нещата.
Роб Халфорд
Трябва да кажа, че знам много повече за футбола, отколкото бих искала, защото съпругът ми е яростен футболен фен и беше толкова ужасно.
Рут Райшил
В крайна сметка ние ще продължим да правим иновации и да увеличаваме нашата база от фенове с Xbox, като същевременно създаваме допълнителна бизнес стойност за Microsoft.
Сатя Надела
Сякаш Сокс са минали през стадиона, забивайки залози през гнилото, потънало в паяжини сърце на всеки един призрак, вампир или фен на Янки.
Стюарт О'Нан
Не е за вярване какво се случи в Нова Англия... Там имаме най-добрите фенове. Всяко място, където сме свирили, се разпродава. Не беше много отдавна, когато свирихме пред 50 души в Бостън и току-що бяхме хедлайнери на арена със 7000 места и я разпродадохме.
Съли Ерна
Като фен обичам да гледам бойци, а не боксьори.
Тайсън Фюри
Не съм някаква филмова звезда, която разчита на студио. Имам собствени фенове и съм ги спечелил.
Такър Макс
Това [електронна книга] е като представяне на картечницата в революционна война. Променя всичко. Ако можете да достигнете до феновете си директно, без да се налага да минавате през посредник, цялата икономика на издателския бизнес се променя.
Такър Макс
Стридите са храната на дявола. Не феновете!
Том Елис
Ако някога сте работили в офис, тогава вероятно сте преживели определена форма на лошо управление, проявявано от шефове, които изглежда не знаят за своите ограничения и са явно и неоправдано доволни от себе си. Те са твърде самоуверени, абразивни и изпитват страхопочитание към себе си, особено в светлината на действителните си таланти. Те са най-големите си фенове от известно разстояние.
Томас Чаморо-Премусик
За мен YouTube не е просто "Гледайте видеоклиповете ми!" Това е: "Нека поговорим и да се включим в живота на другия". Искам да накарам [моите фенове] да се почувстват така, сякаш имат причина да имат акаунт в YouTube, защото могат да коментират и имат глас.
Шейн Доусън
Мисля, че знаменитостите са издигнати на пиедестал и всъщност не знаем много за тях. Чувствам, че моите фенове познават всяка част от мен, защото им показах.
Шейн Доусън
Всъщност наистина обичам Туитър - преди се чувствах ядосана и обидена, когато хората ме критикуваха или предаванията, но сега не го приемам твърде сериозно. Това, което харесвам е, че има страхотна директна връзка с феновете.
Шонда Раймс
На мен ми харесва да се снимам във фантастики. Аз съм фен на фантастика.
Бил Наи
Моята читателска аудитория изглежда са чувствителните хора, в по-голямата си част. След това има случайни фенове, които казват: "Аа, видео игри!"
Брайън Лий О'Мали
Никога не съм бил фен на престилката; всичко е твърде тромаво за мен.
Гай Фиери
Нищо по-лошо от убийството на знаменитост, не. Кръгът от заподозрени се разширява до безкрайност, включително хиляди полулуди фенове, пресата пълзи под мишница, бивши съпруги, приятели и любовници използват смъртта, за да разказват истории, а ти - проверявай...
Даря Дезомбре
Голям фен съм на върховенството на закона.
Джеймс Коми
Арсен си спомня първия път, когато е взел метрото до Хайбъри. Никой не го позна. По това време малко хора, включително феновете на Арсенал, имаха представа как изглежда или дори кой е той.
Джон Крос
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща