Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фен" - страница 2
Винаги съм бил честен с моите фенове, което означава да бъда открит за всички борби, които съм имал по пътя.
Сизар Милан
Когато печелите, всички са фенове.
Скот Сиглър
Моето послание към феновете ще бъде, че се надявам да мога да продължа да се представям толкова последователно, както направих този сезон, и скоро да вдигна трофей за тях.
Стивън Джерард
Никога не съм била фен на облигационните фондове. За разлика от директната инвестиция в индивидуална облигация, която можете да задържите до падежа и да сте сигурни, че ще получите главницата си обратно (ако приемем, че няма неизпълнение), фондът няма крайна дата на падеж и повечето фондове се търгуват активно.
Сузи Орман
Продадох милион книги, защото имам много фенове, а не защото хората ме мразят.
Такър Макс
Имам много фенове в Канада. Там съм продал стотици хиляди книги.
Такър Макс
Обичам феновете ми повече от всичко.
Травис Скот
Винаги съм обичал комиксите и все още съм голям фен на графичния роман.
Уолтър Хил
Като създател винаги искам да предам очакванията на феновете.
Хидео Коджима
Можем да кажем, че има много отвратени фенове, които са платили добри пари, за да ни видят.
Брус Дикинсън
Холивуд е огромна част от моя живот, тъй като знам, че имам безброй фенове по целия свят.
Деби Рейнълдс
Не ме разпознават много и съм много доволен от това. Всички фенове, които съм срещал, са били прекрасни.
Дейвид Уолямс
Мисля, че когато наистина обожаваш нещо и си израснал с него, почти не искаш да бъдеш част от него. Искам да му се наслаждавам като фен и не искам да развалям магията.
Джейн Голдман
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Когато бях малко дете, баща ми беше голям фен на холивудски филми. Той ще ме накара да гледам филми с него и той ми обясняваше историята и героите.
Лий Бюнг-Хун
Вашата годишнина е празнично събитие не само във вашето семейство, но и за всички ваши фенове. Вашата работа е почитана от голям брой руснаци. Обичани сте за неуморния си творчески труд и за яркия си и щедър талант, както и за искрената отдаденост на изкуството. Хубаво е, че не спряхте дотук и продължавате да пленявате хората с интересни идеи и творчески планове с енергията си.
Владимир Путин
Просто махнете името ни от списъка...номинацията е без значение, защото не е издигната от феновете...
Ози Озбърн
Аз съм голям фен на биткойн... Регулирането на предлагането на пари трябва да бъде деполитизирано.
Ал Гор
Работата – това е шанс да правите изкуство. "Доброто" изкуство е безполезно и банално. Никой не пресича улицата, за да си купи "добро" изкуство, или не става фен на "добри" артисти.
Сет Годин
Смешно е, че не чета много. Не съм фен на книгите на първо място.
Маколи Кълкин
Получавам известно женско внимание от феновете, но най-вече това са хора, които искат съвет за ситуация с бившия им или техен приятел, така че не всичко е любовни писма и фен поща!
Матю Хъси
Последното нещо, което бихме искали, е феновете ни да усетят, че се опитваме да намерим 17-ата възможност да им продадем същата песен.
Ник Мейсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща