Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фен"
За мен това е най-добрият трофей, който можете да спечелите, и да го върнем обратно за всички фенове, които ни подкрепяха през цялото време, би било нещо специално.
Стивън Джерард
Благодарим на нашите фенове за търпението, дрезгавите гласове и големите цици.
Виле Вало
Имах страхотни фенове и те са били толкова лоялни през годините.
Джордж Стрейт
Аз също съм политически независим, така че не съм фен нито на демократите в Конгреса, нито на републиканците в Конгреса.
Кал Пен
Когато хиляди фенове крещят, поздравяват ви, заявяват любовта си - в същото време нещо вътре във вас се свива от самотата...
Майкъл Джексън
Откакто започнах да получавам признание, избрах определени фенове и ги наблюдавам обратно.
Джим Кери
Що се отнася до нашите фенове, аз съм единственият, който брои; заедно със съотборниците ми, очевидно.
Алесандро Дел Пиеро
Ако отново бях момиче, бих искал да бъда като моите фенове, бих искал да бъда като Мадона.
Мадона
Не съм голям фен да говоря за умиране. И тогава правя филм, в който убивам всички.
Абел Ферара
Обичам научната фантастика, защото тя води във въображението и винаги казвам, че има най-интелигентните фенове в света.
Робърт Карлайл
Феновете изиграха огромна роля, за да стигнем до мястото, където сме, но работата не е завършена.
Стивън Джерард
Очевидно феновете са много важни за мен, всъщност те означават всичко за мен и те са хората, на които се опитвам да угодя, когато играя.
Стивън Джерард
Много исках да работя с Дейвид Линч. Бях голям фен на Човекът слон и Гумена глава.
Стинг
Заедно с 97 процента от жените, които виждат, никога не съм бил фен на червенокосите мъже.
Челси Хендлър
Знам, че феновете ми искат да знаят с кого спя, но това не е в тяхна работа.
Даяна Рос
Обграждайки се с фенове ме кара да се чувствам, че не преминавам през всичко това сам.
Джерард Уей
Има време и място за всичко и аз вярвам, че това се нарича "фен фантастика".
Джос Уедън
Просто исках да се върна към играта на атакуващ футбол след престоя ми в Италия. В началото беше малко трудно, но атмосферата и феновете бяха просто фантастични.
Денис Бергкамп
Като фен искам всички телевизионни проекти на Марвел да бъдат успешни. Аз съм фен на комиксите.
Марк Гугенхайм
Джим Хенсън беше единствената поща за фенове, която писах, когато бях малко дете.
Нийл Патрик Харис
Демокрацията в студиото е надценена. Това, което ще получите, е компромис от всички, което означава, че никой няма път, а това означава, че никой не печели, включително феновете.
Пол Стенли
Маршмелоу са някак странни. Не съм голям фен. Искам да кажа, че са забавни, когато се стопят и разтопят в края на пръчката, но винаги изгарям устата си, защото не съм толкова умен или търпелив.
Пол Трембли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща