Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кутия" - страница 2
След като ми бъде дадена идея за история, имам милион идеи за това как тя трябва да бъде илюстрирана, но нямам голяма кутия за обувки, пълна с недовършени идеи.
Брайън Селзник
На определен етап осъзнавате, че нищо не е нереално, абсолютно всичко, което искате - всичко е реално, но докато сте в малка кутия, имате определени ограничения...
Виталий Гиберт
Бях като шоколад в кутия, изглеждах добре възпитан и перфектно на място, като през цялото време бях в таен център.
Деб Калети
Винаги съм чувствал, че е нелепо да се каже за някоя от жените в живота ми: Ти си ми приятел, ти си жена ми, ти си приятелка, ти си мой колега. Това е вашата кутия и не ви е позволено да се отклонявате извън нея.
Джак Уайт
Добре, тогава, първото й правило през останалите дни: повече не търси дефиниции навън. Тя може да няма представа коя е, но по-добре да бъде изгубена и търсена, отколкото да бъде вкарана в социална кутия от някой друг.
Дж. Р. Уорд
"Дигифрения" е наистина опитът да се опитваш да съществуваш в повече от едно въплъщение на себе си едновременно. Там е вашият профил в Туитър, има вашият профил във Фейсбук, има вашата пощенска кутия за имейли. И всички тези видове множество екземпляри на вас работят едновременно и паралелно.
Дъглас Рушкоф
Натрупването на хора в кутии е за тези, които имат проблеми със собствената си кутия.
Кели Армстронг
Разглеждам всяка дума върху кутията със зърнени храни на закуска, често повече от веднъж. Можете да ме попитате всичко за настъргана пшеница.
Крис ван Алсбърг
Реорганизацията за мен е разбъркване на кутии, разместване на кутии. Трансформацията означава, че наистина променяте фундаментално начина, по който организацията мисли, начина, по който реагира, начина, по който води. Това е много повече от просто игра с кутии.
Луис В. Герстнер
Всички велики програмисти учат по един и същи начин. Те мушкат кутията. Те кодират нещо и виждат какво прави компютърът. Сменят го и гледат какво прави компютърът. Те повтарят процеса отново и отново, докато разберат как работи кутията.
Сет Годин
Живота е като кутия шоколадови бонбони. Никога не знаеш какво има вътре.
Уинстън Грум
Не мислете, че щом кутиите са запечатани значи са празни. Празни кутии ви продава само гробарите.
Гай Ричи
Пътят на цивилизацията е постлан с консервени кутии.
Алберто Моравия
Винаги се надява този, който е изял от кутията последното парче пица.
Крис Рок
Що се отнася до подреждането на кутия за играчки, трябва да оставите децата си да изпитат процеса на избор, като докоснат всичките си играчки. Важно е и как изхвърлят играчките си. Те могат да спечелят по-силно чувство за оценяване на нещата, когато изхвърлят нещата с уважение и признателност.
Мари Кондо
Защо хората хвърляха огромни бутилки, торби със сок, консервни кутии, скъсани вестници в красивата си гора, в която могат да се върнат повече от веднъж?
Мариета Чудакова
Мисля, че ако смилате подправките си и ги държите на малки партиди, можете да ги използвате по безкрайни начини. Ключовото нещо е да имате мелница за подправки или кафемелачка и да поддържате подправките си студени и в плътно затворени кутии.
Маркус Самуелсон
За да повиши заслугата си в очите на слугите и да вдъхне увереност в себе си, Андрей сложи златната си кутия за цигари, за да могат всички да го видят добре.
Матилда Кшесинская
Нашите предци трябваше да ядат винаги, когато имаше храна. И всъщност все още сме свързани по същия начин. Голямата разлика е, че не е нужно да ловуваме за храната си. За нас "ловът" се свежда до плъзгане на кутията с мляко от пътя.
Мехмет Оз
Днес Сакиб донесе в офиса кутия, пълна с лазаня с орехи. Това е ориенталски сладкиш, който тук наричат баклава.
Ненад Величкович
Последователните непознати ни помагат да се простираме отвъд относително твърдите кутии, в които хората, които ни познават най-дълго - нашето семейство и близки приятели - често ни поставят. Чрез взаимодействието с хора, които също не ни познават, ние сме по-свободни да експериментираме със себе си и е по-малко вероятно нашите нови поведения и роли да бъдат отразени обратно към нас от хора, които възразяват: "Но това не е като вас!"
Мелинда Блау
Вече не можеш просто да сложиш гей в малка гей кутия.
Нийл Патрик Харис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща