Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кутия"
Ние твърде много се занимаваме със секса в черепната си кутия и твърде малко на другите места.
Норман Дъглас
Човешкият живот прилича на кибритена кутия. Да се е отнесеш към нея сериозно е смешно. Да се отнесеш несериозно е опасно.
Рюноске Акутагава
Европа за мен - като магическа кутия от стара детска приказка.
Дженифър Лопес
За мен обекта е нещо живо. Тази цигара или тази кибритена кутия съдържат таен живот, много по-интензивен, отколкото могат да си помислят хората.
Жоан Миро
Бяхме млади. Беше ни скучно. А старата машина за електрошокова терапия беше точно под стълбите в кутия до Хувър.
Огастин Бъроуз
Вълнувам се от групата (White Stripes). Това наистина ме вълнува. Но нямаше да ме развълнува, ако нямаше тези ограничения, ако не живеехме в тази кутия, ако не бяхме в капан. След като това изчезне, тогава ще разбера, че не си струва да го правите повече.
Джак Уайт
Кутията с избирателни бюлетини е най-сигурния арбитер в дебатите между свободни хора.
Джеймс Бюканън
Животът в кутия е по-добър от никакъв живот.
Том Стопард
Честно казано нямам никаква стратегия. Чакам този сценарий да изскочи през пощенската кутия и напълно да ме изненада.
Бен Кингсли
Искам да кажа, че ако кутиите могат да бъдат рециклирани, защо не и духовете?
Марла Гибс
Това правя аз. Гледайте филми и четете. Понякога дори се преструвам, че пиша, но не заблуждавам никого. О, и отивам до пощенската кутия.
Никол Краус
Но това, което много психолози са направили, вероятно защото са се справили добре на тест и всеки иска високо самочувствие, е да създадат тази малка кутия и след това да направят своите изследвания в нея.
Робърт Дж. Стърнбърг
Бог никога не затваря вратата пред носа ти, без да отвори пред теб кутия шоколадови бонбони.
Елизабет Гилбърт
За миг не сме провалени тестове и скъсани презервативи и измама на есета; ние сме пастели и кутии за обяд и се люлеем толкова високо, че маратонките ни пробиват дупки в облаците.
Лори Халсе Андерсен
Две от най-жестоките, най-примитивни наказания, които нашият град (Холивуд – бел.цит.) прилага към тези, които са изпаднали в немилост, са: празната пощенска кутия и мълчащият телефон.
Хеда Хопър
Филмът е много стегната малка кутия. Ако не се побереш в това поле, си отиваш. Телевизия, има още място за движение.
Джордж Лукас
Не трябва да сте се родили високи за да бъдете забелязани - динамитът се съхранява в малки кутии.
Ева Лонгория
Започнах да крия картините си по определени начини, като например зад стъкла. След това, вместо да ги скрия, направих нещо доста студено и клинично: построих дървена кутия, напълних я с емайлирана боя и потопих картината, така че можете да видите само внушение за нея от контролирана гледна точка.
Оливър Джефърс
По-кратките дневни часове могат да повлияят на съня, производителността и душевното състояние. Светлинната терапия, известна още като фототерапия, може да помогне. Той използва светлинни кутии, излъчващи светлина с пълен спектър, за да симулира слънчева светлина.
Андрю Уейл
Можем да научим много от пастелите; някои са остри, някои са красиви, други са скучни, докато други ярки, някои имат странни имена, но всички те са се научили да живеят заедно в една кутия.
Робърт Фулам
Да си черен и интелектуалец в Америка означава да живееш в кутия. На кутията има етикет, не по мой избор.
Стивън Картър
Искаше й се да има малка собствена жълта къщичка, с цветна кутия, пълна с истински цветя и билки - теменужки и розмарин - и сладък любовник, който вечер да се люлее с нея и да готви тестени изделия и да чете поезия на глас.
Франческа Лия Блок
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща