Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Адвокат" - страница 4
Мъжете не търпят адвокати. Особено от женски пол.
Йежи Брошкевич
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
По ирония на съдбата идвам от семейство на адвокати – баща ми, дядо ми, а сега и най-големият ми син. И някои от най-добрите ми приятели са адвокати, въпреки че не приличат на тези, които се появяват в моите романи.
Карл Хайасън
Необходими са ви само няколко ключови членове на екипа, за да започнете - адвокат, счетоводител, брокер на недвижими имоти и мениджър на имоти.
Кен Макелрой
Професии като адвокати, финансови анализатори, лекари, журналисти, счетоводители, застрахователни агенти или библиотекари могат да бъдат частично или напълно автоматизирани много по-рано, отколкото може да се мисли.
Клаус Шваб
Винаги съм искал да бъда някой в развлекателната индустрия. В слайдшоуто ми в осми клас, когато всички бяха като "покажи ни какъв искаш да бъдеш", всички [каза] доктор, адвокат, [но] моят буквално каза рапър. Исках да бъда музикант, исках да бъда суперзвезда, исках да бъда на сцената, исках да се изявявам, исках да бъда във филми. Но когато пораснеш, тези мечти избледняват.
Лили Сингх
Разбира се, двете неща, които сциентологията има на своя страна, са парите и адвокатите, но тези качества няма да я спасят, ако не може да намери начин да привлече нови членове в кошарата.
Лорънс Райт
Имайте добър адвокат. Здраво си дръжте кесията. Законите са несправедливи.
Лу Рийд
Това, от което имам нужда, е адвокат, специализирал закона за джунглата.
Ашли Брилиант
За адвокатите, колкото повече закони, толкова по-добре: обслужването на клиенти е по-скъпо, защото клиентът напълно ще се обърка във всички тези закони.
Владимир Путин
Смята се, че светът на изкуството е пълен с красиви жени. Но аз ще ви кажа следното: който иска да види в живота си куп красавици, по-добре да стане адвокат или лекар. А още по-добре – частен детектив.
Боб Дилън
Без историята и литературата адвокатът е механик, обикновен зидар. Ако има знание в тези сфери, тогава вече може да се нарича архитект.
Уолтър Скот
Ние знаем как да се оправим с адвокатите, дето искат да ходят в Страсбург. Веднага им изкарваме нещата и те се отказват вече да ходят в Страсбург.
Бойко Борисов
А може би се опитва да ме направи по-мека. Майра е баптистка и иска аз да намеря Исус или – обратното – Той да ме намери, докато все още не е късно. За семейството на Майра това е нетипично: майка й, Рийни, никога не се увличаше по Бога. Имаше единствено взаимно уважение: попаданеше ли в беда, естествено се обръщаше към Него, както се обръщат хората към адвокат; но – както и при адвокатите – трябваше да се е случила много голяма беда. Иначе нямаше смисъл да Го забърква. А пък в кухнята Той въобще не й трябваше – тя там и без това си имаше достатъчно грижи.
Маргарет Атууд
Адвокатът никога не губи; клиентът - доста често.
Юзеф Булатович
Основната задача на адвоката по време на процес е да накара съдебните заседатеи да харесат неговия клиент.
Кларънс Дароу
Ако имунитетът отпадне, би означавало фирми или хора, чиито интереси съм засегнал като адвокат, да ме скъсат от дела.
Борислав Ралчев
Тошо, в твоето изказване съм хванал четири тежки лъжи. Не прави това. Ти си адвокат, не е коректно.
Александър Томов
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща