Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Адвокат"
Ако някой не е достатъчно талантлив, за да стане писател, не е достатъчно умен, за да стане адвокат и ръцете му треперят твърде много, за да извършва операции, той става журналист.
Норман Мейлър
Адвокатите не се включиха сериозно в историите на Уотъргейт доста късно, когато разбрахме, че сме тръгнали към нещо.
Боб Удуърд
Адвокати - единствената категория хора, която не е застрашена от непознаване на законите.
Джереми Бентъм
Адвокатът ще направи всичко възможно, за да спечели делото, ако трябва и истината ще каже.
Патрик Мъри
Единствената разлика между прегазен скункс на пътя и сгазен адвокат, лежащ на пътя е, че близо до скункса има следи от спирачки.
Патрик Мъри
Бракът е наистина трудна работа, защото трябва да се справяш с чувства и адвокати.
Ричард Прайър
Нашите университети произвеждаха адвокати и лекари за старата социална система, но не създадоха достатъчно учители, агрономи, химици или физици. Всъщност ние дори нямаме математици.
Ернесто Че Гевара
Университетът не може да бъде кула от слонова кост, далеч от обществото, отстранена от практическите постижения на Революцията. Ако подобно отношение се запази, университетът ще продължи да дава на нашето общество адвокати, от които нямаме нужда.
Ернесто Че Гевара
Бих казал, че коефициентът на интелигентност е най-силният предсказател в коя област можете да влезете и да заемате работа, независимо дали можете да бъдете счетоводител, адвокат или медицинска сестра например.
Даниъл Голман
Получавате адвокат, независимо дали сте във военен трибунал или във федерален съд, номер едно. Главният прокурор реши, че съдът с най-голямо - с най-голямо място, с най-добра юрисдикция е съдът в Ню Йорк. Това беше правилното решение.
Джо Байдън
Той почти сигурно е планиран за случайността да бъде хванат. Той е богат и има повече адвокати, отколкото някои страни имат хора.
Джон Скалзи
Преди тридесет, 40 години, повече от това сега, готвачът със сигурност беше на дъното на социалната скала. И всяка майка би искала детето им да се омъжи за лекар, адвокат, архитект, а не за готвач. Сега сме гениални, различно е.
Жак Пепен
Вашето общество гъмжи от много глупави хора. Всички политици, всички адвокати, всички бизнесмени ще бъдат отменени. И аз не боя да го направя. Няма да има никакви революции. Те не са необходими. Нашето общество не може да съществува при такава некомпетентност.
Жак Фреско
Проблемът на закона са адвокатите.
Кларънс Дароу
Адвокатът е държавен мъж, който ни защитава от грабителите, лишавайки ги от повода да ни ограбват.
Хенри Луис Менкен
Не печели адвокатът, запознат най-добре с правото, а онзи, който се подготви най-добре за делото.
Наполеон Хил
В един аспект поне марсианците са щастливи хора – нямат адвокати.
Едгар Бъроуз
Компромисът е най-добрият и най-евтиният адвокат.
Робърт Луис Стивънсън
Адвокат от тези, които желаеш за свой враг.
Реймънд Чандлър
Не вярвам в брака. Вярвам в любовта и доверието, но не вярвам в брака. Бракът са много адвокати, но не и влюбени. Не ми се нрави това усещане за брака - хората встъпват в някаква длъжност и вече са подчинени един на друг. Аз просто искам да се събудя до човека който съм избрала.
Сюзън Сарандън
Добрите адвокати, в мнозинството си, често живеят, усърдно работят и умират в бедност.
Даниел Уебстър
Аз не станах адвокат, понеже разбрах: повечето адвокати прекрасно знаят, че оправданият от тях клиент е бил виновен.
Матю Макконъхи
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща