Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Харча" - страница 3
Когато харчим повече и когато компаниите са принудени да инвестират, те казват: "Хей, чакайте малко! Има повече търсене в системата. Нека инвестираме повече."
Мохамед Ел-Ериан
Човечеството все още харчи за козметика повече пари, отколкото за космически изследвания.
Николай Горкавий
По-добре е да харчите пари, сякаш няма утре, отколкото да харчите тази вечер, сякаш няма пари.
Патрик О'Рурк
Колкото повече хора увеличават богатството си, толкова по-голяма част от доходите си харчат за здраве.
Пол Зейн Пилзър
Икономичността, съвсем просто, е да изберете нещата, които обичате достатъчно, за да харчите екстравагантно - и след това да намалите безмилостно разходите за нещата, които не обичате.
Рамит Сети
Като се има предвид нашето изобилие, тежестта на доказването трябва винаги да бъде задържане, а не даване. Защо не дадете? Ние грешим, като започваме с предположението, че трябва да задържим или харчим парите, които Бог ни е поверил. Даването трябва да бъде изборът по подразбиране. Освен ако няма убедителна причина да го похарчим или запазим, трябва да го дадем.
Ранди Алкорн
За мен най-добрият начин да харчите пари е да купувате книги. Художествената литература е единственият продукт в света, който наистина заслужава парите ми. И всякакви други пари.
Андрей Рубанов
Печелете повече, работете повече. Работете повече и трябва да харчите повече.
Ричард Кош
Трябва да разберем, колкото повече правителства харчат, толкова повече свобода се губи... Вместо просто да обсъждаме нивата на разходите, би трябвало да обсъждаме дали отделите, агенциите и програмите, финансирани от бюджета, изобщо трябва да съществуват.
Рон Пол
Трябва да сме сигурни, че хората могат да спестят всички пари, които харчат за медицинска помощ, като ги върнат от данъците си, като намалят данъчната си тежест.
Рон Пол
Когато си несигурен, това отблъсква хората. За да харчат пари, хората трябва да дадат част от сигурността си. Когато ви превеждат пари, те трябва да се чувстват солидни; те трябва да чувстват, че получават нещо, което ще ги направи повече, защото плащат и стават по-малко в момента. Ако сте солидни, сдържани и сигурни, това им помага да се чувстват солидни, така че те прехвърлят парите си по-лесно.
Стюарт Уайлд
Колкото по-малко трябва да мислите как да харчите всеки долар, толкова по-вероятно е да харчите разумно.
Сузи Орман
Аз съм като човекът, който винаги трябва да се бие, но никога не стига до бой. Той просто харчи пари.
Тайсън Фюри
Театралният успех е предимно две променливи: кой е дистрибуторът и колко пари харчи.
Такър Макс
Трябва да харчиш пари за да изкарваш пари.
Тили Багшоу
Можем да живеем пестеливо. Колкото по-малко работите, толкова по-малко харчите и толкова повече време имате за лутане. Но когато изложих тази проста идея, бях посрещнат със залп от негодувание.
Том Ходжкинсън
Всичко, което получаваме, извън безплатните дарове на природата, трябва по някакъв начин да бъде платено. Светът е пълен с така наречените икономисти, които от своя страна са пълни със схеми за получаване на нещо на безценица. Те ни казват, че правителството може да харчи и харчи, без изобщо да облага; че може да продължи да трупа дълг, без никога да го изплаща, защото "ние си го дължим".
Хенри Хазлит
Сто програми за социално подпомагане, които харчат все повече и повече милиарди, водят до хронични бюджетни дефицити, които водят до увеличаване на емисиите на хартиени пари, които водят до по-високи цени.
Хенри Хазлит
Ако искате безотговорните политици да харчат по-малко, трябва да им дадете по-малко за харчене.
Ъруин Шиф
В цифровото пространство вниманието е валута. Ние го печелим. Ние го харчим.
Брайън Солис
Мъжете са създадени, за да изкарват пари, жените да ги харчат.
Валентин Красногоров
За съжаление, с парите по-често се злоупотребява и се злоупотребява, отколкото се използват интелигентно. Повечето хора не са разбрали как да използват разумно парите, за да подобрят наистина живота си. Повечето, изглежда, действат рационално с парите си само когато не могат да измислят по-нерационални начини да ги харчат. Със сигурност финансовата лудост е развила свои собствени големи последователи, включително вас и мен.
Ърни Зелински
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща