Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кафе" - страница 3
Това е шоуто Приятели. Разрушено кафе завинаги.
Антъни Бурдейн
Най-продуктивен съм, преди дори да изпия първата си чаша кафе. Ставам само по-бавен и по-глупав, докато денят напредва.
Антъни Бурдейн
Ароматът му вълнува въображението. Вкусът му е сладък. И все пак кафето оставя горчив вкус и разочарование след себе си. Какво, без съмнение, напомня радостта от любовта...
Антъни Капела
Не можеш да бъдеш добър журналист, ако не обичаш кафе.
Томас Енгер
Двадесет минути под горещ душ, три чаши черно кафе и ето ме аз съм почти човек.
Уилям Хьортсбърг
Без кафе, няма да разкриеш нищо. С чашка кафе можеш и нещо да измислиш.
Хенинг Манкел
За да избегнете киселини, пазете стомашната киселина от хранопровода. Не преяждайте, не пийте твърде много течност и е препоръчително да се откажете от тютюна и кафето. И още един важен момент: вечеряйте четири до пет часа преди лягане, с други думи, лягайте си с празен стомах.
Хироми Шиния
Това беше неговият лек за лошото настроение. Когато налеете първата си чаша кафе за деня, ако се чувствате гадно, сложете малко сладолед в него. Празнично е. След това трябва да се тръгнеш като всички останали, както казах, но носиш сладоледа със себе си. Забравете изкуството. Доверете се на сладоледа.
Чарлз Бакстър
Истинска новина изтече в къщата ни заедно със слуховете през нощта, пиеше кафе с нас и си тръгваше на разсъмване, до първите петли.
Чарлз Строс
Мислех си, че просто ще отделя толкова внимание и любопитство към актьорството, колкото и да обичам да си правя кафето сутрин и да видя как се чувства това, вместо да се съпротивлявам на него и да се ядосвам, и се оказа, че се чувства страхотно.
Габи Хофман
Питаше се защо във Великобритания може да пие почти всеки възможен вид кафе, включително някои, които смяташе за нелепо, но намирането на добра чаша чай става все по-трудно и трудно.
Гавин Смит
Исках да пиша за преобразуващата сила на малките прояви на доброта. Един старец пада на улицата, ти спираш и се уверяваш, че е добре. Или дори по-малки действия от това - купувайки на някого чаша кафе, казвайки му, че косата му изглежда добре - понякога не осъзнавате трансформиращия ефект върху хората. Исках да отпразнувам това.
Гейл Хъниман
Кафето намалява нещастието, което носи виното, а също така намалява и щастието, което носи виното.
Гонсало М. Тавареш
Не пазете прекомерни количества от нищо. Онези стъклени вази, които идват от цветари. Онези пакети кетчуп, които се доставят с храна за изнасяне. Къща с двама възрастни вероятно не се нуждае от петнадесет несъответстващи сувенирни чаши за кафе.
Гретхен Рубин
Преструвката че пиеш кафе е подобно на имитирането на оргазъм.
Даринда Джоунс
Пийте кафе! Правете глупави неща по-бързо и с повече енергия.
Даринда Джоунс
Безопасността е на първо място! Само се шегувам. Първо кафе. Безопасността е, трета или четвърта.
Даринда Джоунс
Чух от турците, че една жена може да поиска развод, ако съпругът й не й осигури достатъчно кафе.
Дейвид Лис
Мисля, че романтиката не е най-важното в отношенията, а е само част от тях. Ако става въпрос за това, можете просто да прекарате известно време с партньора си на кафе и цигара в добър разговор. Това е много по-романтично, отколкото пътуването до Хавай.
Джерард Уей
Къде е моята човешка възглавница? Къде са дрехите ми? Защо съм сам в това легло? Намирисвам ли кафе? Имам ли главоболие, защото пих твърде много текила или защото някой ме удари по главата, докато спях, когато се развихрях?
Джесика Парк
Ще спомена мимоходом само един пример за подарък от арабите, за който съм благодарен: кафе - особено тъй като първоначално беше забранено в Европа като "мюсюлманска напитка".
Джим Ал-Халили
Знаете ли какъв е вкусът на разочарованието? Подобен на метална стружка в студено кафе.
Джоджо Мойс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща