Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кафе"
Математикът е устройство за превръщане на кафето в теореми.
Пал Ердьош
Преди да можете да откраднете огън от боговете, трябва да можете да вземете кафе за режисьора.
Дейвид Мамет
Обичам да се прибирам в Мелбърн. Първото нещо, което правя е да пия кафе. Тук просто е толкова по-добре, отколкото където и да е другаде. По-добре е, отколкото в Италия и пътувам много. Жадувам го.
Къртис Стоун
Дори да си поискам само чаша кафе, някои пак биха потърсили двойния смисъл.
Мей Уест
Аз пих кафе, четях стари книги и чаках, кога ще свърши тази година.
Ричард Бротиган
На мен много ми се нравят малки роли. Винаги това е добра възможност понеже малките се превръщат в големи. Даже когато ти само поднасяш кафе.
Бенисио Дел Торо
Телевизията НЕ е истински живот. В действителност хората обикновено трябва да ходят на работа, а не да седят на маса на кафе.
Бил Гейтс
Будя се някои сутрини, сядам и си пия кафето, поглеждам към красивата ми градина и тръгвам; "Запомни колко хубаво е това. Защото можеш да го загубиш."
Джим Кери
Заради обичан мъж аз съм готова на всичко! Даже и да му направя кафе.
Кийра Найтли
Вие получавате ползите за здравето от кафето до около първите двадесет и четири унции. Това е най-големият източник на антиоксиданти за американците и смятаме, че помага за предотвратяване и на болестта на Алцхаймер и Паркинсон.
Мехмет Оз
Демокрацията не е разтворимо кафе.
Мохамед ел Барадей
Ако ти умееш да наблюдаваш, ти вече си наполовина актьор. Но отивайки да се напиеш в бар, за да наблюдаваш за това, как там всичко е устроено - това не е наблюдение. Наблюдение е това да отидеш на бар и да си поръчаш кафе.
Сам Рокуел
Умението да се свързваш с хора - това е стока, която може да се купи точно така, както може да купим захар и кафе... И аз заплащам за това умение повече, отколкото за всяко друго на света.
Джон Д. Рокфелер
Кафето е напитка, която приспива, когато не се пие.
Алфонс Але
Ако християнството е вино, а ислямът е кафе, тогава будизмът е, разбира се, чай.
Алън Уотс
Какво би могло да бъде по-голям лукс от диван, книга и чаша кафе?
Антъни Тролъп
Мирисът на кафе бе достатъчно гъст, за да построиш гараж върху него.
Реймънд Чандлър
Понякога живота е изключително въпрос на наличие на чашки кафе, а също и на уединението което те дават.
Ричард Бротиган
Ти си толкова добър в това. Темпераментът, мръщенето. Трябва да пиете инжекции тестостерон в сутрешното си кафе.
Роб Търман
Взех тази усмивка и я поставих точно там, където беше дупката в гърдите ми. Беше по-добре от кафе, или шоколад, или перфектен пирует. Стиснах я и я държах здраво.
Сесил Кастелучи
Докато пиеше, малки кафяви капки кафе полепнаха по мустаците му като роса. Мъжете ще живеят като козли, ако бъдат оставени на мира.
Чарлз Портис
Обичам изгрева на слънцето, тъй като определено съм сутрешен човек! Това е страхотно време да станете и да пиете кафе в градината, преди да се събудят всички.
Бианка Балти
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща