Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Екран"
Небето над пристанището беше с цвят на екрана на телевизор, настроен на празен канал.
Уилям Гибсън
Сексът повече възбужда на екрана и между страниците, от колкото между завивките.
Анди Уорхол
Не умея нищо в живота, но затова пък на екрана всичко.
Роми Шнайдер
Винаги съм смятал, че истинското насилие в Холивуд не е това, което е на екрана. Това е, което трябва да направите, за да съберете парите.
Дейвид Мамет
Един признак за страхотен актьор е, когато той може да бъде сам от себе си на екрана, да не прави почти нищо и да създаде един от определящите моменти на филма.
Роджър Ебърт
Човекът, с който искам да бъде, трябва да разбере, че показването на любов на екрана е моята работа, аз не се занимавам с проституция, аз се занимавам с изкуство.
Сонам Капур
Екранът увеличава всичко, дори и начина, по който мислите.
Бела Лугоши
И преди бях писал лични есета, но никога в такъв мащаб - никога толкова често и с такава, ъ-ъ, честност. (Ако под честност имам предвид нарязване на китките и кръвоизливи по целия екран на компютъра).
Айлет Уолдман
Гледане на филм в кино с група от хора е колективно преживяване и има автентичност, която не можете да получите на вашия голям телевизионен екран.
Кристин Вачон
Когато се видя на екрана и започвам да се смея. Не защото играя ужасно, а напротив, защото ми се струва толкова сюрреалистично едно лице да забавлява толкова много хора едновременно.
Бен Афлек
Жените обичат не мене, а в образа, който виждат на екрана. Аз съм платното върху, което жените рисуват своите мечти.
Рудолфо Валентино
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
Аз съм привърженик на гигантските екрани. Но приемам факта, че повечето ми филми ще се гледат на телефони.
Джордж Лукас
Винаги е наистина трудно да убиеш някой, с когото просто наистина харесваш да работиш, да пишеш и да го виждаш на екрана.
Марк Гугенхайм
Следя - това е, което аз правя по цели дни, стоейки пред телевизора. Това ми е и останало. Включвам екрана и имам такова впечатление, че всички задници са там...
Мишел Мерсие
Но когато четете книга, това, което виждате, са черни извивки върху целулоза или все по-често тъмни пиксели върху блед екран. За да трансформирате тези икони в герои и събития, трябва да си представите. И когато си представяш, ти създаваш.
Мохсин Хамид
Трудно е. Много е сложно да хвърлите морално гъвкав персонаж на екрана и да накарате публиката да са съпричастни. Винаги е упражнение за сдържаност.
Райън Рейнолдс
Ограничете или премахнете късното гледане на компютър и телевизия. Екранът на компютър или телевизор може да изглежда много по-тъмен от крушката, но тези екрани често запълват вашето зрително поле, имитирайки ефектите на стая, изпълнена със светлина.
Андрю Уейл
За мен няма по-депресираща гледка от петгодишно дете, което се взира в екрана, без усмивка, с мишка в ръка. Освен ужасните неща, които продължителното излагане на екрани причинява на мозъците им, компютърните игри обикновено са самотни занимания и предизвикват малко смях.
Том Ходжкинсън
Леността, разбира се, е абсолютно решаваща част от творческия процес: не намирате поети, седнали в редици в пещерни фабрики за думи, вторачени в екраните. Те по-скоро могат да бъдат намерени да се излежават на дивана или да се разхождат из горичките, да подхранват меланхоличните си темпераменти и да се губят в дълги мечти.
Том Ходжкинсън
Искам да забавлявам хората, да ги разсмивам, независимо от сцената или на екрана. Ако е необходимо, мога да танцувам на масата.
Уил Смит
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща