Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дупка" - страница 2
Флейта без дупки не е флейта.
Мацуо Башьо
Ходех с родителите си и ми харесваше, бях в училищни пиеси и започнах да чета пиеси, преди да започна да чета романи. Ще го защитавам до дупка. Когато театърът е добър, е страхотен.
Патрик Марбър
Чувствах, че въпросът за задгробния живот е черната дупка на личната вселена: нещо, за което бяха предложени съществени доказателства за съществуването, но което все още не беше изследвано по правилния начин от учени и философи.
Реймънд Мууди
Липсва ми през цялото време. В главата си знам, че си е отишла. Единствената разлика е, че свиквам с болката. Това е като да откриеш голяма дупка в земята. Като начало забравяш, че е там, и продължаваш да падаш. След известно време все още е там, но се научаваш да го заобикаляш.
Рейчъл Джойс
Взех тази усмивка и я поставих точно там, където беше дупката в гърдите ми. Беше по-добре от кафе, или шоколад, или перфектен пирует. Стиснах я и я държах здраво.
Сесил Кастелучи
Мисля, че американците извадиха същия презерватив, но откриха, че има твърде много дупки в него.
Тарик Али
Когато не следваш природата си, има дупка във Вселената, където трябваше да бъдеш.
Дейн Ръдиар
Сега нашето Слънце няма да колапсира до черна дупка. Всъщност не е достатъчно масивно.
Джана Левин
Тази дупка в сърцето ми е във формата на теб. Никой друг не може да го побере. Защо ще искам?
Джанет Уинтерсън
Той построи около себе си малка къща, наречена пашкул. Той остана вътре повече от две седмици. После отхапа дупка в пашкула, избута се навън и... беше красива пеперуда!
Ерик Карл
Наемат ме от компании, за да проникна в техните системи и да проникна във физическите им съоръжения, за да намеря дупки в сигурността. Успеваемостта ни е 100%; винаги сме намирали дупка.
Кевин Митник
Кои сте вие и за кого е опасна истината? Какво е истината? Нещо незабавно виждано като истина. (Тя може да се появи само веднъж, но не и втори път.) Ние сами създавам истината. Никой друг освен нас не я създава. Няма такава истина, която не сме създали сами. Пробий дупка в Голямата Лъжа. Пробий дупка в мене.
Уилям Бъроуз
Казват, че всичко зависи от обкръжението. С две думи: каквото ни е обкръжението, такива и ще израснем. Обаче не винаги е така. Дупката например може да си има златно обкръжение, а може и да е брилянтено, но винаги си остава празно място.
Феликс Кривин
Мислех, че информацията се унищожава в черните дупки. Това е най-голямата ми грешка, или поне най-голямата ми научна грешка.
Стивън Хокинг
Фантазията не се предхожда от реалността, а от дупка в действителноста, нейната точка е недостижима, изпълнена с фантазия.
Славой Жижек
Образователен подход към парите и инвестирането ми се стори много добра идея. Хората формират навици на поведение много млади по въпросите на парите. Всеки ден получавам обаждания от хора, които са във финансова дупка.
Уорън Бъфет
Книгите много рано станаха за него нещо като дупка в оградата, през която беше възможно да се промъкне в други светове.
Гюнтер Грас
За мен - геврекът, за теб - дупката.
Веселин Георгиев
Изкривеността на змията все още е достатъчно права, за да се плъзне през змийската дупка.
Абрахам Вергезе
Има страхотен избор, който ни очаква всеки ден: дали да обикаляме да издълбаваме дупки в другите, защото сами сме били издълбани толкова болезнено, или дали ще оставим духа да изсвири песента си през нашето нежно преживяване, което ни позволява да слушаме също, на чудотворната музика, идваща чрез другите.
Марк Непо
През отвореното сърце светът нахлува, както океаните запълват и най-малката дупка по брега. Това е най-тихото чудо: като просто бъдем това, което сме, светът ще дойде да ни изпълни, да ни очисти, да ни кръсти отново и отново.
Марк Непо
Разтягайки острите си като бръснач нокти, Кан издълба дупка от върха на дървото, след това се сви в рецесията и седна, като черните му крила скриха присъствието му.
Марк Чевертън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща