Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Атака" - страница 3
Като студенти по военна история, Роне и Оз биха могли да разтърсят примери през възрастта на атаките при първа светлина.
Мичел Зукоф
След това имах чувството, че имам два живота. Това бях аз, който бях преди атаката, този, който хората познаваха и искаха да се свържат. Единственият, който хората искаха да утешат и поправят. И имаше друг аз, скрит аз, който никой никога не е виждал. Имаше аз, който вкуси смъртта. Че знаех неща, които другите хора не знаеха.
Маурийн Джонсън
Всеки тероризъм е атака срещу либертарианските ценности.
Патрик О'Рурк
Времето за оправдания свърши. Няма да ги взема. В затвора нямахме време за слабост. Видът емоционални и физически уязвимости, които хората отвън изглежда носят като значки на честта, биха се възприели като покани за атака и унижение. Нищо от това не е приемливо за студент от моята система.
Пол Уейд
Практикуването на редовно, внимателно дишане може да бъде успокояващо и енергизиращо и дори може да помогне при здравословни проблеми, свързани със стреса, вариращи от панически атаки до храносмилателни разстройства.
Андрю Уейл
Престъпленията притежават всички основни фактори на едно произведение на изкуството - подход, концепция, техника, въображение, атака, метод и организация.
С. С. Ван Дайн
Когато разбереш, че си вечно същество, ще се смееш на неща, които преди са ти причинявали тревожни атаки.
Стивън Бакстър
Винаги атакувайте. Дори в защита, атака. Атакуващата ръка притежава инициативата и по този начин командва действието. Атаката прави хората смели; защитата ги прави страхливи.
Стивън Пресфийлд
Професионалният войник също трябва да бъде реалист. Има време за атака и време за отстъпление. Има време за притискане за победа и време за приемане на нейната невъзможност. Само глупаци и тирани отричат неизбежното.
Стивън Хартов
Смелостта не означава да не се страхувате или да не скърбите. Това означава да разпознаем и да се противопоставим на управлението на тероризма веднага, от момента на атаката, точно когато изглежда най-трудно да го направим.
Тимъти Снайдър
Когато дойде терористична атака, не е задължително да знаете кой го е направил. Това, което можете да знаете, е, че определени видове лидери ще използват това, за да преустановят правата ви.
Тимъти Снайдър
Християнството беше успешно атакувано и маргинализирано... защото онези, които изповядваха вяра, не бяха в състояние да защитят вярата от атаки, въпреки че аргументите на нападателите бяха дълбоко погрешни.
Уилям Уилбърфорс
Всички сме трофеи на Божията благодат, някои по-драматично от други; Исус дойде за болните, а не за здравите, за грешниците, а не за праведните. Той дойде да изкупи и преобрази, да направи всичко ново. Нека тръгнете напред по-отдадени от всякога, за да подхранвате душите, които докосвате, тези нежни животи, които са издържали огромните атаки на Вселената.
Филип Янси
Изискваме свят без насилие, където човешката сигурност е в основата на нашата обща глобална сигурност. Хората имат право да живеят в свят, в който са адресирани основните нужди на всички народи. Да няма повече военни атаки. Да няма повече война.
Ширин Ебади
С напредването на възрастта сме склонни да се влюбваме в планетите на вярата, които сме изградили за себе си. Изграждаме сложни защитни механизми, за да предпазим атаките от конкуриращи се идеи или нови данни. Системата ни прави удобни, но устойчиви на промяна, без значение колко промяна може да бъде поискана.
Шон Карол
Това означава, че единствената функция на ядрените оръжия, докато съществуват, е да възпират ядрена атака.
Юзеф Ротблат
Не искам да защитавам всичко, което е направено в името на утопията. Но мисля, че много от атаките не разбират неговата природа и функция. Както се опитах да предложа, утопията не се състои главно в предоставянето на подробни планове за социална реконструкция. Загрижеността му за целите е да ни накара да мислим за възможни светове. Става въпрос за измисляне и представяне на светове за нашето съзерцание и наслада. Отваря умовете ни за възможностите на човешкото състояние.
Ханс Магнус Енцесбергер
Ефективните лидери не се страхуват от страст. Те го приветстват. Но от време на време страстните дискусии се насочват към лични атаки и реалните хора наистина се нараняват. Според мен лидерите трябва да направят това, преди да се случи.
Бил Хайбълс
Обичам да спя, може би това е, което ми харесва най-много в живота. ... Още от малка си мислех, че сънят те отделя от света, прави те имунизиран срещу неговите атаки...
Алберт Еспиноса
Винаги, когато забележите, че мислите ви се отклоняват в режим на атака, кажете на глас или на себе си: Щастието е избор, който правя.
Габриел Бърнстейн
Търговците в други банки, много от които имаха застави в кулите близнаци, осъзнаха, че първият им инстинкт не е бил да се тревожат за благосъстоянието на колегите си или геополитическите последици от атаката, а вместо това да търсят печеливши възможности за търговия. Тогава пак, парите не накараха ли света да се върти?
Дейвид Енрич
Фактът, че не сме се сблъскали с поредната голяма терористична атака на американска земя от 11 септември насам, е много значително постижение и това, което е лесно да се забрави - кучето не лае.
Алекс Беренсън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща