Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Атака" - страница 2
Наричайте го недостатък на характера - когато съм под атака, аз атакувам. Винаги.
Ричард Марчинко
Бях победен с атака на патологичен ентусиазъм.
Робърт Лоуъл
Шахматът би обеднял, ако няма майсторство в защитата. Истинските произведения на изкуството в шахмата се създават само тогава, когато атаката се противопоставя на истинска защита.
Тигран Петросян
Мисля, че сме загубили браздата си като държава. Една от причините беше атаката на 11 септември. Отпаднахме от играта си. От страна, която винаги е изнасяла надежда, започнахме да изнасяме страх.
Томас Фрийдман
Този опит всъщност означава точно обратното: най-голямата военна сила не беше в състояние да спре такава чувствителна атака и няма да може да изключи такава възможност в бъдеще. Точно това е фонът на военните интервенции на САЩ.
Улрих Бек
Не мога да кажа, че отношението на ООН винаги е към израелското отношение. Според мен Израел много пъти е бил подлаган на тежки атаки от страна на членове на Организацията на обединените нации.
Ариел Шарон
Голямата история няма да замени съществуващите образователни курсове. Това не е атака срещу специализацията. Това е просто аргументът, че специализацията трябва да бъде допълнена с общ преглед, което според мен е научен здрав разум.
Дейвид Крисчън
Не мисля, че комедията е непременно атака. Това е намирането на хумор в живота. Не мисля, че ако се шегувате с нещо, автоматично го унижавате.
Дейвид Уолямс
Тук, у дома, когато американците стояха в дълги опашки, за да дават кръв след атаката срещу Световния търговски център и Пентагона, ние пропиляхме очевидната възможност да превърнем службата отново в благородна кауза и да възродим американския дух на общност.
Джо Байдън
Когато нападателят се провали с един човек, той често отива при друг човек. Ключът е да докладвате за атаката на други отдели. Работниците трябва да знаят да се държат така, сякаш се съгласяват с това, което хакерът иска и да водят изобилие от бележки, така че компанията да знае какво се опитва да намери хакерът.
Кевин Митник
Мозъчната атака за мен се провежда в леглото ми през нощта между времето, когато изгася осветлението и най-накрая заспя. Това не е много силна буря, но това, което се случва, е, че просто си мисля за различни идеи и може би неща, които видях онзи ден, за които смятам, че могат да се превърнат в добра история.
Крис ван Алсбърг
Искам да кажа, талибаните, моето мнение е, че те са били отслабени. Не сме ги виждали способни да извършат каквато и да е организирана атака, за да си възвърнат територия, която са загубили. Виждаме как нивата на насилие намаляват.
Леон Панета
Продължават престъпно провежданите атаки на едно и също място, а последствията от тъпотата и недисциплинираноста на пишман-организаторите хората ги заплащат с хиляди животи, без никаква полза за Родината. Ако искате да останете на заеманата от Вас длъжност, то аз настоявам: Да се прекратят престъпните фронтални атаки към населения пункт. Да се прекратят фронталните атаки срещу височини с добър обстрел; Да се настъпва само по овразите, горите и слабо обстрелваните местности... За изпълнението да ми се донесе до знание...
Георгий Жуков
Всяко използване на ядрено оръжие срещу Русия или нейните съюзници от малка, средна и каквато и да е сила ще считаме за ядрена атака срещу страната ни. Отговорът ще бъде мигновен и с всички произтичащи от това последствия.
Владимир Путин
През последните тридесет години, като се започне с постановяането на правото на неприкосновеност на личния живот в решението на Върховния съд по делото "Роу срещу Уейд", левицата води систематична атака срещу конституционните основи на нацията.
Дейвид Хороуиц
Разпространението на свободата е най-добрата сигурност за свободните. Това е нашата последна линия на защита и първата ни линия на атака. И както терористът се стреми да раздели човечеството в омраза, така и ние трябва да го обединим около една идея. И тази идея е свободата.
Тони Блеър
Германският идеализъм спасява философията от атаката на британския емпиризъм и борбата между двете се превръща не просто в сблъсък на различни философски школи, а в борба за философията като такава.
Херберт Маркузе
Първото жертва на всяка битка е планът за атака.
Кори Доктороу
Измервам въздействието, което оказвам, по това колко груби са атаките. Колкото по-сурови са атаките, толкова по-добре се справям.
Манал Ал-Шариф
Винаги работя върху нещо. Иска ми се да имам повече време за свободно мислене и мозъчна атака на нови идеи. Това не означава, че умът ми не се лута, но откривам, че желая повече от този вид време.
Марк Гугенхайм
Крайната причина за духовна депресия е неверието. Защото, ако не беше неверието, дори дяволът не можеше да направи нищо. Именно защото ние слушаме дявола, вместо да слушаме Бог, ние слизаме пред него и падаме преди неговите атаки.
Мартин Лойд-Джоунс
Ясно е накъде върви светът. Навлизаме в свят, където всеки термостат, всеки електрически нагревател, всеки климатик, всяка електроцентрала, всяко медицинско изделие, всяка болница, всеки светофар, всеки автомобил ще бъдат свързани към интернет. Помислете какво ще означава за света, когато тези устройства са обект на атака.
Анди Грийнбърг
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща