Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зона" - страница 3
Ние изразходваме цялата си енергия и прахосваме живота си, опитвайки се да пресъздадем тези зони на безопасност, които винаги се разпадат. Това е същността на самсара – цикълът на страданието, който идва от продължаването да търсиш щастието на всички грешни места.
Пема Чодрьон
Цялата идея да имате зона за свободна търговия, когато имате валутни обменни курсове, изобщо няма смисъл. Това просто разваля ефекта от всякакъв вид споразумение за свободна търговия.
Робърт Мъндел
Митът е мощен медиум, защото говори с емоциите, а не с главата. Премества ни в зона на мистерия.
Сам Шепърд
Всичко, което се случва в Зона 51, е класифицирано като "строго секретно", когато се случва.
Ани Джейкъбсън
Доколкото знам, всички президенти знаят за зона 51. За тях би било почти невъзможно да не го направят.
Ани Джейкъбсън
Идеята, че Area 51 е това изпитателно съоръжение, работещо за придвижване на науката и технологиите по-бързо и по-далеч от която и да е друга нация, е вярна и е един от най-големите белези на Зона 51. Има и други области на базата, които са противоречиви - но и двете съществуват едновременно - там, в пустинята.
Ани Джейкъбсън
Проблемът е, че митовете за зона 51 са трудни за оспорване, ако никой не може да говори в записа за това, което всъщност се е случило там.
Ани Джейкъбсън
В продължение на десетилетия мъжете от Зона 51 мислеха, че ще отнесат тайните си в гроба. В разгара на Студената война те култивираха анонимност, докато преследваха някои от най-тайните проекти в страната. Теориите за конспирация бяха оставени на популярното въображение.
Ани Джейкъбсън
Много от инженерите, с които съм интервюирал, са работили по технология за обратно инженерство. Това е отличителен белег на Зона 51.
Ани Джейкъбсън
Да си в неудобната зона е много по-добре, отколкото да останеш в ситуацията без сирене.
Спенсър Джонсън
Тази странна нова зона между носител и съобщение. Тази зона, която наричаме интерфейс.
Стивън Джонсън
Ако има гръцко излизане от еврозоната, мисля, че германският елит ще бъде доста доволен, че след това може да използва това, за да преструктурира еврозоната и да я превърне в зона, в която само силни държави се допускат. Тогава ще има две нива в рамките на Европейски съюз, което всъщност вече се случва. Но не можете просто да се отървете от германския контрол, като издигнете призрака на Третия райх. Това е неисторично.
Тарик Али
Това, което хората приемат за минимализъм е алергия, развита в резултат на твърде дълъг и тесен контакт с реакторната зона от генератори на съвременната мода.
Уилям Гибсън
Ако не продължа да тествам границите си, зоната ми на комфорт се свива назад. Предизвикателствата, които изглеждаха удобни една година, отнеха смелост, за да постигнат следващата. Не искам отново да влизам в това положение, така че напред и навън.
Филипа Пери
Да разширяваш своята зона на комфорт е много просто: нужно е първо да разрешиш в нея да се окаже още някой освен теб.
Артемий Лебедев
Много беше възможно за човек в самота; може би окончателните трансмутации и постижения в зоните от другата страна на централното Познание са били възможни само за духа в самота. Но някои неща бяха възможни само за мъж в компания и от тях най-важното беше балансът. Никой ум не беше толкова добър, че да не се нуждаеше от друг ум, който да му противодейства и да го изравни и да го спаси от самонадеяност, слепота, фанатизъм и глупост. Само в такъв баланс можеше да се намери смирение, смирение, което беше ясна скорост да приветстваш яснотата, когато и където и да се появи.
Чарлз Уилямс
Търсенето на хармония не ме интересува. Постоянно излизам от своята зона на комфорт - ето в какво аз виждам смисъл.
Бенедикт Къмбърбач
В мозъка на човек няма център или зона на мисленето, а има център или зона на речта и тя действително е в лявото полукълбо.
Б. Ф. Поршнев
Не се противопоставяйте на събития, които ви извеждат от зоната на комфорт, особено когато зоната ви на комфорт не е била толкова удобна.
Алън Коен
Искам да ви заведа на място с чиста магия... Това е мястото, което атлетите наричат "зона". Будистите наричат "сатори", а рейвърите наричат "транс". Наричам го Сребърната пустиня. Това е място на чиста светлина, което задържа тъмнината в себе си. Това е място на чист ритъм.
Габриела Рот
Що се отнася до позиционната игра, той настоя да се увери, че играчът остава в съответната зона, особено когато топката е загубена.
Гийем Балаге
Много хора казват, че това не е лесен проблем, не можем просто да кажем, че това е така, не е черно и бяло. Но аз казвам, че това е черно на бяло. Или ще спрем емисиите, или не. Няма сиви зони, когато става въпрос за оцеляване.
Грета Тунберг
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща