Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зона"
Времето на илюзията е красивият момент на страстта; тя представлява художествената зона, в която поетът или писателят на роман трябва да бъде свободен да направи всичко възможно, което може.
Лафкадио Хърн
До степента, в която не живеем мечтите си, зоната ни на комфорт има по-голям контрол над нас, отколкото ние над себе си.
Питър МакУилямс
И мозъка може да бъде ерогенна зона.
Ракел Уелч
Обикновено съм все повече и повече в моята комфортна зона в дивата природа.
Том Фелтън
Публиката е прекрасна. Винаги има превъзходна атмосфера във финалната зона. Това е добре за световното първенство. Много ми липсваше, когато трябваше да си почина и е толкова хубаво да се върна тук.
Херман Майер
Канада е или идея, или не съществува. Това е или интелектуално начинание, или е малко повече от богат на ресурси вакуум, разположен в буферната зона северно от велика империя.
Джон Ралстън Сол
Условията на север от нас, в зоната на действие на Воронежския и Степния фронт, и нашето настъпление към Харков изискват да не губим време и да ангажираме всички сили, за да можем да изтеглим възможно най-много дивизии от Харков. И дори да не ги оттеглим, поне няма да дадем възможност на Манщайн да вземе някоя от неговите части от нашата част на фронта. Ако привлечем една или две германски танкови дивизии - това ще бъде най-добрият принос за разгрома на противника на юг.
Александър Василевски
Последните три или четири тренировки карат мускулите да растат. Тази именно зона на болката разделя шампиона от всеки друг, който не е шампион. Това е, което повечето хора нямат: смелостта да продължат и просто да кажат, че ще минат през болката, без значение какво ще се случи.
Арнолд Шварценегер
Зоните на комфорт най-често се разширяват чрез дискомфорт.
Питър МакУилямс
Невронауката доказа, че подобни зони на мозъка се активират както при страдащия, така и при този, който изпитва съпричастност. По този начин съпричастното страдание е истинско преживяване на страданието.
Матийо Рикар
Моят дом е зона, свободна от студ.
Тилда Суинтън
Проспериращите земеделски производители означават повече заетост, повече просперитет за работниците и бизнесмените от всяка индустриална зона в цялата страна.
Франклин Делано Рузвелт
Науката само увеличи зоната на неизвестното. И ако има Бог, името му е Мистерия.
Фриц Лейбър
На селянина винаги трябва да се помага технически, икономически, морално и културно. Партизанският боец ще бъде нещо като ангел-водач, който е попаднал в зоната, помагайки винаги на бедните.
Ернесто Че Гевара
Чувствам, че религиите обикновено задават най-големите въпроси. Те не винаги могат да имат най-добрите отговори, но те са зоната на човешката дейност, която редовно задава най-големите въпроси.
Аяд Актар
Един от най-мощните начини за одухотворяване на дома е създаването на свещено пространство, олтар или стая, използвана само за медитация, молитва или духовно четене. ... Вашето свещено място ще се превърне в зона на високи духовни вибрации, които ще засегнат цялата къща, като по този начин ще привличат благочестиви личности. Наличието на свещено място също ще ви напомня, че домът ви принадлежи на Бог и че вие сте просто неговият пазач.
Бхакти Тиртха Свами
Почти всичко, което искате, е точно извън зоната ви на комфорт.
Джак Канфийлд
Негодната икономика е един вид чадър, под който намираме криминалната икономика, нелегалната икономика, но също и онези сиви зони, сиви зони, където няма подходяща регулация, където няма законодателство за икономиката.
Лорета Наполеони
Във всяка военна зона, в която съм бил, има и реалност, има и обществено възприятие за това защо се води войната. Във всяка една криза проблемите са далече по-сложни отколкото на обществото е позволено да знае.
Джон льо Каре
Зоните на комфорт са надценени. Те ви правят мързеливи.
Мелина Маркета
Обичам да излизам от зоната ми на комфорт - аз живея да излизам от зоната ми на комфорт.
Натали Дормър
Схемата: фиктивни компании, контролирани на свой ред от други компании, базирани в офшорни зони, управлявани от юридически фирми чрез тръстове, в безкрайна поредица от стъпки, които правят невъзможно проследяването на истинския притежател на сметка.
Роберто Савиано
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща