Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гърда" - страница 3
С всички чудеса, които Моисей вършеше, имаше едно, което не мислех, че някога ще се случи: че най-накрая ще се съберем отново. Че отново ще целуна врата му, както обичах да правя. Че ще го видя как притиска синовете си към гърдите си.
Марек Алтер
Краката й бяха по-къси от необходимото, гърдите й бяха по-малки, задните части бяха по-големи, коремът й беше някак пълничък, не по мраморен начин и всичко това я правеше още по-жива, тъй като е живо да знаеш всичко, за което не знаеш наличието на образци.
Мария Степанова
Хората драстично подценяват колко сънят е свързан с всички болести, които ни убиват. Знаем, че липсата на сън е свързана с множество форми на рак - рак на червата, простатата, гърдата.
Матю Уокър
Гърдата в добрия си аспект е прототипът на майчината доброта, неизчерпаемото търпение и щедростта, както и креативността.
Мелани Клайн
Той отклони очи. Един господин би казал, че има красива шия, защото в приличното общество не е обичайно да се споменават гърди.
Мери Джо Пътни
Никога не бихме имали люспи, пера или гърди, ако първоначално нямахме зъби.
Нийл Шубин
Приемането, когато дойде, идва на вълни: Слушайте с гърдите си. Ще почувствате люлеене на махалото във вас, благоприятстващо една или друга посока. И това е вашият отговор. Отговорът винаги е в гърдите ви. Правилният избор тежи повече. Така знаеш. Това те кара да се наклониш в неговата посока.
Огастин Бъроуз
... тази заблудена малка мисъл пусна в него някакво ехо от миналото, една самотна трепереща нотка, чийто звук се издигаше все по-високо в гърдите му, събуждайки нечленоразделни копнежи и неотделима от тях пронизителна, непозната скръб.
Олга Грушина
Златният век все още не е приключил: Неволно в нашите дни в гърдите на човек при погледа на златото спира дъха.
Пиер дьо Ронсар
Зората носеше розова рокля и пълзеше по земята като плахо момиче. Следваше сестра й Утро, облечена в синьо, слънцето - ослепителен медальон на гърдите.
Робърт Йънг
Знаете какво кара сърцето ви да се ускорява, знаете какво кара дъха ви да свива гърлото ви, знаете какво кара гърдите ви да се свиват от очакване. Иди вземи това!
Санджай Гупта
Малка гърда, състояща се предимно от жлезиста тъкан, може да бъде по-развита от голяма, състояща се предимно от мастна тъкан.
Анита Найк
Тъй като работя върху левкемия, образът на рака, който нося в съзнанието си, е на кръвта. Представям си, че лекарите, които работят върху рак на гърдата или рак на панкреаса, имат много различни визуализации.
Сидхарт Мукхърджи
Хайде да бъдем откровени: в шоу бизнеса аз попаднах изключително благодарение на своите гърди.
София Вергара
Чувстваше в гърдите си празна дупка на разкъсаната душа. Липсата на надежда се чувстваше като липса на светлина. Така дълго живееше само с едната надежда.
Стефан Жеромски
Понякога да бъдеш измамен от любовта си струва цената. Поне знаеш, че си жив и способен да чувстваш, дори ако всичко, което накрая имаш, е болка в гърдите.
Сю Графтън
Тъгата се усети като ръка, която притиска гърдите ми.
Сюзън Орлийн
Почувствах ударите на сърцето си в гърдите, като на животно в капан.
Тейлър Адамс
Гърдите на Джанет Джексън ме вкараха в куп неприятности.
Хауърд Стърн
Нещата, които имат значение, са вътре в мен, затворени под гърдите ми, сякаш в гроб, място за постоянство, моята ковчеже-съкровищница.
Айобами Адебайо
Когато се проваляме многократно или когато реагираме на провала по начини, които свалят увереността ни, самочувствието ни и шансовете ни за бъдещ успех, рискуваме да позволим на емоционалния си студ в гърдите да се превърне в психологическа пневмония.
Гай Уинч
Влюбих се. Чувствах се точно като падане, преобръщане на главата в състояние на непоносима лекота. Земята се наклони около оста си. По онова време не вярвах в романтичната любов, мислейки я за човешка конструкция, изобретение на италианските поети от четиринадесети век. Бях неподготвена за любовта, както бях за доброто и красотата. Изведнъж сърцето ми изглеждаше подуто, твърде голямо за гърдите ми.
Филип Янси
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща