Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гърда" - страница 2
Ракът на гърдата може да се окаже много подобен на рак на стомаха. И този вид реорганизация на рака по отношение на неговата вътрешна генетична анатомия наистина промени начина, по който лекуваме и подхождаме към рака като цяло.
Сидхарт Мукхърджи
Хората, които са в състояние да разберат, че са изложени на риск от някакво заболяване, независимо дали става въпрос за рак на гърдата или сърдечно заболяване, се страхуват да получат тази информация - въпреки че може да им е полезна - поради опасенията, че ще загубят здравната си застраховка или работата си.
Франсис Колинс
Ани усети вълнение, надежда, крилато нещо, което се събужда в гърдите й и докосва сърцето й с перата си.
Шанън Хейл
Операта е единственото място на света, в което героят получил удар от кинжал в гърдите, започва да пее вместо това, вместо да му изтича кръвта.
Борис Виан
Човешкото сърце не беше проектирано да бие извън човешкото тяло и въпреки това всяко дете представляваше точно това - сърце на родител оголено, биещо завинаги извън гърдите.
Дебра Гинсбърг
Бях се страхувал от рак на гърдата, както подозирам, че повечето жени са, от момента, в който достигнах юношеството. На тази възраст, когато възникващата ни сексуалност е основното ни занимание, идеята за обезобразяване на гърдата е особено ужасяваща.
Джералдин Брукс
Обичам те. Ти си сърцето ми, което бие извън гърдите ми.
Дж. Р. Уорд
Страстно говоря с жените за здравето на гърдите им.
Елизабет Хърли
Човек, който започва с това да се взира в гърдите ти, едва ли може да бъде някой, с когото ще живеете щастлив живот.
Кристина Хендрикс
Господ много обича каещия се грешник и милостиво го притиска към своите гърди: "Къде беше ти, чедо мое? Отдавна те чакам!” Господ зове всички с гласа на Евангелието и гласа Му се чува по цялата вселена: "Елате при мен, овчици Мои. Аз съм ви създал и ви обичам. Моята любов към вас Ме доведе на земята и всичко изтърпях заради вашето спасение, и искам да познаете Моята любов и да кажете, подобно на апостола на планината Тавор: Господи, добре ни е с теб.
Силуан Атонски
Няма нищо по ужасно за младите момичета от силиконови гърди. Аз съм за природните форми!
Парис Хилтън
Болката беше такава, че усетих парещите контури на сърцето в гърдите си.
Андрей Макин
Всеки иска да закачи героични моменти от живота си около врата и гърдите си, като ордени, но за да се придържаш към миналото също е лицемерие.
Хайнрих Бьол
Има моменти, когато отсъствието на баща ми е толкова тежко, колкото дете, което седи на гърдите ми.
Хишам Матар
Омразата към света е извън любовта; Който обича, се нуждае от любимия си; Който мрази, е доволен от себе си; Той няма нужда от нищо освен омраза в гърдите му!
Бонавентура
Никога не ходя на филми, където гърдите на героя са по-големи от тези на героинята.
Граучо Маркс
Знаете ли, ако някой може да ме заблуди с нови гърди или устни, нямам нищо против. Но трябва да призная, че имам предразсъдък по този въпрос. Защото не ми пука за бръчките - както моите, така и жените. Те ми се струват интересни.
Джак Никълсън
На актьора му е необходимо пространство, за самоизразяване в ролята. Без това пространство той е робот с копчета по гърдите.
Джеймс Дийн
Пластични операции? Никога! Единствената операция, за която сериозно съм се замисляла е за намаляване на гърдите.
Джесика Симпсън
Страхливецът напразно удря с юмрук гърдите си, за да събере смелост; нея трябва да я имаш още преди това и само да я укрепяваш в общуването с тези, които също я имат.
Дени Дидро
Народът може да има една душа, едно сърце и едни гърди, с които да поеме ударите. Но гороко му, ако има само един мозък.
Станислав Йежи Лец
Днес е настанал вече за мене часът, да вървя за там, гдето е всичката обща надежда, гдето са съсредоточени всичките ни мисли и желания, гдето ни очаква цял народ с открити гърди, за да жертвува себе си за най-скъпото нещо на този свят – за нашето скъпоценно и много патимо Отечество.
Стефан Караджа
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща