Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Журналист" - страница 2
Не мисля, че журналистите трябва да говорят за кого гласуват.
Том Улф
Създавам приятели по-бързо и по-лесно от журналистите.
Антъни Бурдейн
Единствените общи хора, които вие и аз вероятно познаваме, са хора от новините - политици, журналисти и знаменитости.
Хелън Фишер
Няма две страни в историята, когато едната страна е лъжа. Журналистите - и останалите от нас - трябва да спрат да отделят еднакво време на неща, които нямат противоположна страна.
Даниел Левитин
Очевидно независимите журналисти - местни журналисти - са изложени на голям риск, ако се осмелят да се заемат със сериозна разследваща работа.
Дейвид Ремник
Никога изобщо не съм имал интерес да бъда журналист или да пиша някаква исторически точна автобиография.
Джеймс Фрей
Журналистите не знаят всичко. Те само се опитват да узнаят това, което им позволяват да узнаят.
Джийн Шарп
Като професионален журналист, който въпреки това защитава "народния" интернет, аз съм щастлив да се състезавам срещу хилядите любители блогъри там, които докладват и коментират същите истории, които правя и аз.
Дъглас Рушкоф
Конкурентното предимство, което професионалната журналистика има пред безплатната, е точно това: професионалните журналисти, чиито платени длъжности им дават време и ресурси, от които се нуждаят, за да се отдадат по-пълноценно на задачата. Ако не можем да се справим по-добре, нека бъде така.
Дъглас Рушкоф
Бях поразен от мащаба на културата на знаменитостите в Америка. Моят опит е като новинарски журналист, а редакциите в САЩ се свиват - разследващи екипи се прекратяват или намаляват във вестници в цялата страна. Единственият аспект, който е разширен, е отразяването на културата на знаменитостите.
Карл Хайасън
Драматургът ... е ... лакмусовата хартия в изкуството. И трябва да бъде такъв, защото ако той не оперира на същата дължина на вълната като публиката, никой няма да разбере за какво по дяволите говори той. Той е един вид психически журналист – дори когато е вече велик.
Артър Милър
Знаете ли какво. Г-н Сенцов беше задържан за подготовка на терористични актове, а не за журналистическата си дейност. Изключително съм изненадан защо вие, френски журналист, не си задавате въпроса за ограничаване на дейността на журналистите в Украйна.
Владимир Путин
Самите журналисти ме обичат. Навярно, понеже, че вестниците с рубрики за мен добре се продават.
Лайза Минели
Свещениците и журналистите са намазали термина "любов" с толкова много сантименталност, че дори самото му ехо излъчва сладникаво зловоние.
Николас Гомес-Давила
Не се занимавам с това да бъда "приятелски настроен". На първо място, аз съм журналист. Моята работа е истината. Сега съм и други неща - феномен на поп-културата, най-търсеният оратор в лекционната верига на кампуса, каквото и да е. Но вярвам на фактите.
Майло Янопулос
Повечето журналисти са идиоти.
Майло Янопулос
Повярвайте ми, познавам много журналисти и техните мнения по повечето теми са погрешни. Ако всички мейнстрийм медии са настроени срещу Тръмп, това е най-доброто одобрение, на което той може да се надява!
Майло Янопулос
Като журналист винаги се притеснявате: "Получих ли цялата история?"
Мичел Зукоф
Задавам си въпроси, които журналистите не смеят да зададат или не знаят как да зададат.
Педро Алмодовар
Едно от малкото предимства да си журналист е, че не си в армията.
Патрик О'Рурк
Това е една от причините, поради които журналистите понякога са опасни: не винаги са добре образовани, те са изненадани от нещата, които не представят нищо специално и игнорират абсолютно поразителни неща...
Пиер Бурдийо
Подбуждане на патриотизъм, разпространяване на шовинизъм, подбуждане на вражда между народите, се превърна в най-изгодното действие на политиците и журналистите.
Пьотър Кропоткин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща