Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Признание" - страница 4
Г-н Сноудън не започна като шпионин и ако го нарече, той изкривява термина минало признание. Шпионите не предават тайните си на журналистите безплатно.
Алекс Беренсън
Не мога да преценя какво мотивира хората. Всички сме трогнати от едно от четирите неща или комбинация от тези четири неща: пари, романтика, признание или оцеляване.
Джак Уайт
Признанието на невежеството е началото на мъдростта.
Джеймз Гън
Любовта към града, както и към човека, често се ражда още от първата среща. Останалото е въпрос на проучване и признание.
Джон Бакстър
Мотивацията и вдъхновението енергизират хората, не като ги тласкат в правилната посока, както правят контролните механизми, а чрез задоволяване на основните човешки нужди за постижения, чувство за принадлежност, признание, самочувствие, чувство за контрол над живота на човека и способността да отговарят на нечии идеали. Подобни чувства ни докосват дълбоко и предизвикват мощен отговор.
Джон П. Котър
Молитвата е откритото признание, че без Христос не можем да направим нищо. А молитвата е отвръщането от себе си към Бог с увереността, че Той ще ни помогне. Молитвата ни смирява като нуждаещи се и издига Бог като благоденствие.
Джон Пайпър
За да се постигне мир, е необходимо да се постигне признание в сърцата и умовете на хората.
Дрю Карпишин
Родителите ми бяха първите ми шефове - те ми дадоха моя морален компас, цели и първо признание. Баща ми е работил 25 години за Ролс-Ройс в Англия. Той ме научи на стойността да работиш някъде, където можеш да направиш разлика - да не гониш пари, а да вършиш работа, която смяташ за целенасочена.
Ейдриън Гостик
Ти обичаше виенските колела повече от влакчетата, защото животът не трябва да се живее с пълна скорост, а в очакване и признание.
Ейми Хармън
Дори и най-невероятната лъжа може да спечели обществено признание, ако достигне ранга на художествената истина.
Збигнев Ненацки
Майсторските политици и ефективни агенти на промяната са склонни да постигат успех, като отделят и изтъкват някои аспекти от саморазбирането на нацията, предизвиквайки чувство за признание – и в крайна сметка движат гласоподавателите в тяхна полза. Обама го превърна във форма на изкуство.
Кас Сънстейн
Но "Мементо" беше толкова успешен, толкова огромен култов хит, почти в мащаба на голям филм. Ако това се беше случило, с всички признания, преди следващата работа, щеше да ми е много трудно да разбера какво да правя по-нататък.
Кристофър Нолан
Видът работник, който дава на бизнеса най-доброто, което е в него, е най-добрият тип работник, който може да има бизнесът. И не може да се очаква от него да прави това безкрайно без подходящо признание.
Ласло Бок
Доказателство за истинността на любовното признание - любов към тежката работа, когато тя се изисква.
Логан Смит
Нобеловата награда по икономика е невероятно признание за работата, която моите студенти, колеги и аз свършихме през годините. Всички работихме усилено, но имахме и късмет, че финансовите приложения бяха толкова важни.
Робърт Енгъл
Аз също съм член на човешката раса (но по общо признание не много активен).
Ашли Брилиант
За човека, чието съзнание е свободно, има нещо дори по-нетърпимо в страданията на животните, отколкото в страданията на човека. На второ място е поне признанието, че страданието е зло и че човек, който го причинява, е престъпник, но хиляди животни са безполезно избивани всеки ден, без ни най-малко съжаление. Ако някой обърне внимание на това, би бил сметнат за смешен. И това е неизвинимо престъпление.
Ромен Ролан
Това е признание за слабостта на вярата ни в правдата на нашата кауза, когато се опитваме чрез закон да потискаме тези, които не са съгласни с нас.
Алфред Смит
Всъщност, демокрацията е признание, че ние, като общество, сме отговорни един за друг.
Хайнрих Ман
Помня какво каза майка Тереза пред Би Би Си. На въпроса "Кой е виновен за глада по света", тя отговори: "Аз". Тя, спасителката, казва така. Всеки от нас следва да произнесе нещо приблизително. Подобно признание липсва днес. И обикновено винаги така е било.
Андрей Пантев
Не трябва да търсим признание, че носим горд дух, а да го заслужим.
Слава Севрюкова
На търсещите някоя вещ им се налага или да я намерят, или да стигнат до отричане на нейното намиране и до признанието на нейната неоткриваемост, или да упорстват в търсенето.
Секст Емпирик
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща