Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шум" - страница 3
Нито либералните, нито консервативните политици могат да устоят на изкушението да застанат като могъщи секвойи на почтеност сред ниския шум на набирането на средства.
Патрик О'Рурк
Човек се ражда само с два страха: страх от падане и страх от силен шум. Всичко останало се учи. И това е много работа!
Ричард Бандлър
Изуми ме как някои хора могат да докоснат инструмент и да създадат нещо толкова красиво, а когато други опитаха, като мен, просто звучеше като обезобразен шум.
Рута Сепетис
Определенията, противно на общоприетото мнение, не ни казват нищо за нещата. Те описват само езиковите навици на хората; тоест те ни казват какви шумове издават хората при какви условия.
Самюъл Хаякава
Всичко беше безполезно. Можеше също така да помоли океана да не вдига повече шум.
Себастиан Фитцек
Любовта е това, което идва бавно, неразбираемо, без прекалено много шум. Взема човек изненадващо и взима в плен.
Стефани Лорънс
Най-шумният шум на света е тишината.
Телониъс Монк
Пилотният сезон е толкова странно време. Получавате толкова концентрирано количество сценарии. Много от тях след известно време стават бели шумове. Когато нещо наистина изскочи, това става очевидно много бързо. Аз съм доста инстинктивен за това. Знам, обикновено с около 10 страници, дали искам да направя нещо или не.
Том Елис
Толкова шум в тази тишина: това са гласовете на другите, които говорят за мен, хора, които харесвах, хора, които загубих, хора, които все още имам.
Антонио Лобо Антунеш
Ако няма страстна любов към Христос в центъра на всичко, ние само ще дрънкаме и ще дрънкаме по света, просто ще вдигаме шум, докато вървим.
Уилям Уилбърфорс
Тези хора са само от плът, от кал и предполагам, че има една сила, по-силна от тяхната ревност към Бог: собствената им праведност! Ще ги направим горди, чисти в собствените си очи, отмъстителни, несправедливи съдии един над друг и ще вдигнем такъв шум сред тях, че и най-простата молитва няма да бъде произнесена!
Франк Перети
Навсякъде има толкова много шум, че повечето хора вече нямат възможност да се насладят на успокояващото отсъствие на досадни звуци на цивилизацията. Естествената тишина е призната за един от най-застрашените ресурси на планетата.
Цин Ли
Дори когато мълчите, дори когато блокирате целия шум, тялото ви все още е какафония на живота.
Бет Ревис
Нивото на околния шум в живота ми достатъчно ли е ниско, за да чуя шепота на Господ?
Бил Хайбълс
Python е изпълним псевдокод. Perl е изпълним линеен шум.
Брус Екел
Мирът не е нещо, което се случва случайно. Мирът е като мълчанието; винаги е там. Липсата на хармония в живота ни е като шум, наложен върху тишината. Въпросът не е как да се създаде мир, а как да се живее по начин, който елиминира шума.
Гейбриел Казънс
Вземете гледната точка на журналист или учен. Наистина изучете какво е около вас. С какво са облечени хората, как изглеждат интериорите на сградите, какви шумове чувате? Ако донесете вашите аналитични сили, можете да направите почти всичко интересно.
Гретхен Рубин
Казваш, че имаш сърце и го казваш само защото чувстваш биенето му. Това не е сърце...; това е машина, която, докато се движи, издава шум.
Густаво Адолфо Бекер
В Америка вечно вдигат шум около всички болести.
Дейвид Кроненбърг
В днешно време има толкова много рекламен шум, че хората бъркат успеха с истинските постижения.
Дейвид Лодж
Когато те видя, Светът спира. Спира и всичко, което съществува за мен, сте вие и очите ми, втренчени във вас. Няма нищо друго. Без шум, без други хора, без мисли или притеснения, без вчера, без утре. Светът просто спира и е красиво място, а вие сте само вие.
Джеймс Фрей
Най-голям шум хората вдигат около нещо абсолютно нищожно.
Джеръми Ренър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща