Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Версия" - страница 2
Ако има основно откритие в онкологията през последните 20 години, това е идеята, че раковите гени често са мутирали версии на нормалните гени.
Сидхарт Мукхърджи
Моята митична версия на Америка е много свързана с родители и деца и според моя опит крайградската обстановка е мястото, където се разиграва тази конкретна драма. Което не означава, че няма родители и деца в градовете или във фермите. Просто не ги познавам.
Том Перота
Намирам разлика в британската шпионска фантастика и американската шпионска фантастика. В американската версия това е по-милитаристично, отчасти защото ЦРУ има повече от военния състав. Докато MI6 е по-скоро церебрална, базирана на разузнаване, базирана на взаимоотношения служба, т.е. всичко, което те правят, е да наемат хора, за да извлекат информация от тях.
Чарлс Къминг
Чувствам се, че съм по-добрата версия на себе си е на хартия... Предпочитам хората да ме познават на хартия.
Арън Соркин
Всъщност има много кръстосване между шарлатаните и фармацевтичните компании. Те използват същите трикове и тактики, за да накарат хората да купуват техните хапчета, но фармацевтичните компании могат да си позволят да използват малко по-сложни версии.
Бен Голдейкър
Моделите на природата понякога отразяват две преплетени характеристики: основни физически закони и влияния на околната среда. Това е версия на природата на природата срещу възпитанието.
Брайън Грийн
Да се преследва така нареченият Трети път е глупаво. Имахме опит с това през 60-те години, когато търсихме социализъм с човешко лице. Не се получи и трябва да сме категорични, че не се стремим към по-ефективна версия на система, която се е провалила.
Вацлав Клаус
Настоящото образователно заведение, цитирайки само една група, закрива миналото, така че нашите деца нямат начин да сравняват фактите от историята с изкривената версия, популяризирана от пристрастни светски историци.
Гари Демар
Всичко беше обичайно. Това беше депресия: заклещен, да се придържаш към остаряла версия на себе си.
Едуард Сейнт Обин
Мисля, че можете да получите някаква интензивност и острота, предлагайки девет истории в книга. Конкуриращи се версии на нещата.
Колм Тойбин
В трансилванската циганска версия Бог страда от самота. Той признава на глас, че не знае как да създаде света, дори не знае защо.
Мирча Елиаде
Консервативното движение, към което се присъединявам, има като един от основните си принципи убеждението, че правителството трябва да стои настрана от личния живот на хората. Правителството управлява най-добре, когато управлява най-малко - и стои настрана от невъзможната задача да законодателства морала. Но законодателстването на нечия версия на морала е точно това, което правим, като поддържаме дискриминацията срещу гейовете.
Бари Голдуотър
Всеки път, когато правите нещо, хората се опитват да го направят отново и да направят по-добра версия, особено ако са в друга държава.
Джордж Лукас
На нас са ни необходими нови приятели. Някои от нас - канибали поглъщащи стари приятели; други трябва да обновяват аудиторията, за да възобновяват показването на идеалната версия на своят живот.
Джордж Сантаяна
Колкото по-яростно тя се бореше да спаси душата му, толкова по-отчаян Макс се съпротивляваше. Това беше някаква нова версия на вечната битка за неговото тихо спокойствие и нейния бурен ентусиазъм.
А. Скот Бърг
Това беше един от парадоксите на родителството, че децата, които пожелахте да имате, всъщност бяха версиите на вашите собствени деца, които другите родители виждаха.
Аби Уаксман
Будистката версия на бедността е ситуация, в която няма какво да допринесете.
Майкъл Палин
Когато вярвате в себе си, приемате слабостите си като неща, които можете да подобрите, и признавате силните си страни като неща, с които да се гордеете, можете да станете по-истинска версия на себе си. Хората може да приемат това по-истинско аз, а може и да не, но ако наистина вярвате в себе си, тогава това няма да има значение.
Марк Чевертън
Има моменти, когато американската политика изглежда като малко повече от две групи в треска, за да попречат една на друга да навлязат в техните съответни успокояващи версии на нереалността.
Мат Таиби
Чувстваше се жива, сякаш се събуди от черно-бял сън и се озова в пълноцветна версия на света.
Миранда Дикинсън
До този момент вече напълно ми писна от тези басни. Погребална реч. Версия на истината с премахнати всички грозни детайли. Бях фотошопирана, за да няма белези, а костите да са равни.
Мишел Адамс
Обичам да пазарувам за момчета! Часовникът е фантастична идея за подарък - огромна версия от неръждаема стомана с връзки е класическа и готина.
Нина Гарсия
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща