Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кауза" - страница 4
Моят опит е, че хората, които умират за каузи, имат малко приятели в смъртта.
Джеймс Лий Бърк
Не съм виждал хора, които действат с повече глупост, жестокост и егоистична злоба, отколкото онези, които са вдъхновени от обща кауза.
Джо Абъркромби
С повече пари можете да се грижите по-добре за себе си и да използвате вашата страст и по-висока цел в света. Печелете повече, за да можете да дадете повече от себе си и да вложите парите си в каузи, които правят света ни по-добър.
Джон Асараф
Посветете живота си на кауза, която ви вдъхновява, а също така много служи на другите. Капитан планирайте живота си. Ако не запълните деня си с високи приоритети, той автоматично ще се запълни с ниски приоритети.
Джон Демартини
Сравнете себе си не с другите, а само с видението, което държите в сърцето си. Посвети живота си на кауза, по-голяма от теб самият, и гледай как излизаш извън себе си. Нещото, което някой ви е казал, че никога няма да можете да направите, може да бъде само онова, което ви е съдено да направите.
Джон Демартини
Ако нямате кауза по-голяма от себе си, няма да надхвърлите себе си.
Джон Демартини
Нашият живот става тривиален. И способността ни за великолепни каузи и велико поклонение умира.
Джон Пайпър
Ключът към издръжливостта в каузата на саможертвената любов не е героичната сила на волята, а дълбоката, непоклатима увереност, че радостта, която сме вкусили в общението с Христос, няма да ни разочарова при смъртта.
Джон Пайпър
Всеки подраздел на либерализма винаги е зает да атакува друг подраздел на либерализма, защото не дай боже всички да се обединят и всъщност да се борят за кауза.
Джос Уедън
Никаква кауза, никакъв Бог, никаква абстрактна идея не може да оправдае масовото клане на невинни.
Едуард Саид
На никого на отговорна позиция не му е хрумвало, че Германия и Русия могат да направят обща кауза, дори временно, срещу Запада.
Карол Куигли
Не вярвам, че това е просто загуба на време, когато човек следва идеи, проекти, хоби, социална кауза или каквото и да го мотивира.
Ленърд Нимой
Имам чувството, че животът ми е бил поредица от чудеса. Във всеки смисъл бях загубена кауза.
Лиз Мъри
Искам да разбера: че хората трябва да се жертват за каузи, че красотата може да бъде изградена на гърба на мъртвите.
Лорън Оливър
Жените, които са се посветили на каузи като пренаселеността или неравностойното положение, много по-малко се интересуват от модата отколкото онези, които обядват в La Grenouille и Le Cirque.
Ан Ландърс
Л. Барбър: Виждали сте много лидери. На кого се възхищавате най-много?Владимир Путин: Петър I.Л. Барбър: Но той вече е мъртъв.Владимир Путин: Той ще живее, докато е жива неговата кауза, както и каузата на всеки един от нас. (Смях) Ще живеем, докато е жива нашата кауза.
Владимир Путин
Това е признание за слабостта на вярата ни в правдата на нашата кауза, когато се опитваме чрез закон да потискаме тези, които не са съгласни с нас.
Алфред Смит
Да правиш нещата както ги виждаш, да следваш сърцето си и душата си, това е чистата артистична целокупност. Няма значение дали косата е шест или шестдесет сантиметра дълга, дали на очите си имаш грим или не, дали рифовете са в една или друга тоналност, дали усилователите са Маршал или не, всичко това няма значение ако правиш нещо за правилната кауза, което за мен значи да го правиш за себе си!
Ларс Улрих
...Само тая морална мощ на една партия заслужава респект и трябва да бъде държано сметка за нея, която е санкционирана от вота на избирателите; че една партия може да се счита най-морално мощна, но ако тя не достигне да убеди българските избиратели в правотата на своята кауза, тя още нищо не е направила и няма право да претендира на някаква морална мощ.
Атанас Буров
Ако погледнем нещата реално, най-страшната опасност е високотехнологично оръжие да попадне в ръцете на крайно религиозни групи хора. Такива, които са склонни да пожертват и собствения си живот в името на някаква религиозна кауза.
Ричард Докинс
...Винаги сме готови да защитаваме приветстваната от нашите убеждения кауза, пред която благоговеят сърцата ни, дори ако е изпаднала в беда, окована и измъчвана.
Ейбрахам Линкълн
...Пред лицето на света аз се заклевам във вечна вярност към справедливата кауза – така, както я разбирам аз – на земята на моя живот, на моята свобода и на моята любов. Нима има човек, мислещ като мен, който не би положил без страх клетвата, която давам?
Ейбрахам Линкълн
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща