Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скорост" - страница 5
ГЕРБ е в отлична кондиция! Никога не сме били по-сплотени. Това е, защото направихме промяна. И се разделихме, с когото трябваше. Пак ще кажа - искам от структурите кураж и мобилизация. Защото със скоростта, с която ортаците на Радев се провалят, скоро мъдрият български народ ще поиска тях да ги изчегърта.
Бойко Борисов
Когато бях на 6 години, исках да бъда готвач. Когато бях на 7, исках да бъда Наполеон. Моите амбиции продължават да растат със същата скорост дори сега. Сега не искам да бъда нищо по-различно от Салвадор Дали.
Салвадор Дали
Най-доброто е враг на доброто. С това искам да кажа, че един добър план, изпълнен сега, е по-добър от един перфектен план, изпълнен следващата седмица. Войната е много просто нещо и определящите й характеристики са самоувереност, скорост и смелост. Тези неща не могат винаги да бъдат идеални, но могат да бъдат добри.
Джордж Патън
Истинско чудо е, че не останах парализиран за цял живот. Не можех да си представя да се занимавам с нещо друго. Аз не съм от типа хора, които се отдават изцяло на семейството и спокойствието. Реших да стана мениджър на пилоти. Тоест да помагам на свои сънародници да пробият в моторния спорт. Именно аз дадох начална скорост на Такума Сато. Аз съм като баща за него.
Агури Сузуки
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
Следваща