Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хранене" - страница 2
О, да, в Америка има много страхотна храна. Но бързото хранене е също толкова разрушително и зло, колкото се получава. Той празнува манталитет на леност, удобство и весела прегръдка на храната, за която знаем, че ни боли.
Антъни Бурдейн
Начинът на живот са рутинни практики, рутините, включени в навиците на обличане, хранене, режими на действие и предпочитани среди за среща с други; но рутините, които се следват, са рефлексивно отворени за промяна в светлината на мобилната природа на самоидентичността.
Антъни Гидънс
Животът е трагедия на храненето.
Арнолд Ерет
Има много съвети относно храненето на бебета, но почти нищо за това как да помогнете на плачещите бебета.
Харви Карп
И четирите елемента се случваха в еднаква степен - кухнята, виното, обслужването и цялостната атмосфера. Научи ме, че храненето може да се случи на духовно ниво.
Чарли Тротър
Основната ми работа беше да развивам талант. Бях градинар, осигуряващ вода и друго хранене на нашите топ 750 души. Разбира се, трябваше да извадя и някои плевели.
Джак Уелч
Идеята е да се храня добре и да не умирам от това - по простата причина, че това ще бъде краят на храненето ми.
Джим Харисън
Четенето е по-важно за мен от храненето.
Джон Пайпър
Бихте могли да седнете на върха на планина, да се молите часове на ден и все още да не успеете, ако нямате любов в сърцето си. Бихте могли да прекарате живота си в храненето на бедните и все пак да не успеете, защото вашата карма изисква да раждате и отглеждате деца. Пътят към дома към Бог е различен за всеки човек. Само общуването с вашия Висш Аз ще разкрие вашия път към вас.
Елизабет Клеър Профет
На масата за хранене можете да обичате точно като в леглото.
Габриел Гарсия Маркес
В наши дни тълпите хора са като пилета от птицеферма, чиято памет е ограничена до последното хранене.
Емир Кустурица
На никого не би му попречило да се вгледа в себе си по време на хранене.
Елиас Канети
Когато говоря за наркотици и алкохол, говоря за сексуална зависимост, хазартна зависимост, пристрастяване към храненето, пристрастяване към хвърляне. Не говоря за психични заболявания.
Абел Ферара
За шизофрения, възстановяването с лекарства е до 15%, възстановяването с правилно хранене е до 80%.
Абрам Хофър
Може би тъй като влиянието на традицията в нашите решения за хранене отслабва, навиците, които някога сме приемали за даденост, биват изхвърляни във въздуха, където те са по-лесно потиснати от силна идея или моден бриз.
Майкъл Полан
Всъщност си спомням, че изпитвах наслада в два часа сутринта, когато бебето се събуди за храненето си, защото толкова копнеех да го погледна още веднъж.
Маргарет Драбъл
Мисля, че е много скъпо да не се храним здравословно. Храненето здравословно е единствената достъпна опция, която ни остана.
Маркус Самуелсон
Готвачите не ядат в нормални часове, така че единственият път, когато се почувствате, че наистина имате нужда от хранене, е след обслужване, когато сте изтощени и просто желаете нещо, което да ви помогне да си почивате.
Маркус Самуелсон
Аз съм запален бегач и играя футбол всеки уикенд, но също така трябва постоянно да гледам какво ям и винаги мисля как да балансирам храненията си.
Маркус Самуелсон
Антикарбоновото настроение в спортната общност за издръжливост е идеологическо преливане от културата на хранене за отслабване.
Мат Фицджералд
Ето причината номер едно, поради която американците са тежки: мозъкът, много умно, иска хранене. Но средният американец не яде хранителни вещества; той или тя яде празни калории. Така че приключвате с тези 2000 калории и мозъкът ви казва: Продължете, докато не получите хранителни вещества.
Мехмет Оз
Голяма част от храненето е свързано с обичаи и навици и ние сме развили някои нещастни. Няма достатъчно семейства, които ядат заедно. Ядем пред телевизора, докато сме погълнати от програма. Знаете, че средният човек ще изяде до 50 процента повече храна, когато е разсеян.
Мехмет Оз
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща