Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бой" - страница 3
Трите арестантски заповеди: не вярвай, не се бой и не моли...
Варлам Шаламов
По-добре да презират, отколкото да се боят.
Елиас Канети
Хубаво лице, което няма начин да не се хареса. Хубава, но не чак толкова, та да се стига до бой всеки път, когато я извеждаш.
Реймънд Чандлър
Всеки библиотекар е висококвалифициран агент. Експерт по разузнаване, контраразузнаване, булево търсене и ръкопашен бой.
Мак Барнет
Екстремистите се боят от книги и химикалки, понеже силата на образованието ги плаши. Химикалките и книгите са оръжието, с което да се победи тероризмът.
Малала Юсафзаи
Най-нещастните хора са тези които повече от всичко се боят от промените.
Мигнън Маклафлин
Жените отдавана са се отказали от мекота и не се боят да се борят за своите права.
Миуча Прада
Само женените мъже се боят от напарфюмирани жени.
Надин дьо Ротшилд
Знаете ли, Анри, малките деца се боят от тъмнината, но идва деня, и те забравят за своите страхове.
Пол Февал
Невъзможно е с бой да накараш куче да заобича своя дом.
Рокуел Кент
Аз съм като човекът, който винаги трябва да се бие, но никога не стига до бой. Той просто харчи пари.
Тайсън Фюри
Човек в гняв, който атакува в боят врагът, умира преди да нанесе първия удар.
Антъни Райън
Когато излизах на бой, в мен няма нито злост, нито агресия. Аз излизах на спортните състезания и защитавах честа на страната ми.
Фьодор Емеляненко
... тираните не се боят от нищо толкова, както от идеите и способностите.
Халгримур Хелгасон
...ако боят е неизбежен, трябва да бъдеш първи.
Юхан Теорин
В тази страна някои така се боят от своята сексуалност, а тук насилието се счита за абсолютно приемливо.
Адам Ламбърт
Силата не е в това, да се харесваш на хората, а в това, да се боят от теб.
Бърнард Корнуел
Помолете двама души да ви кажат нещо, ще получите две версии. Дори лесни неща като напътствия, да не говорим за важни или полуспорни теми, като например защо е започнал бой или какъв е човек като цяло. Ако не знаете нещо за себе си, просто не можете да сте сигурни.
Габриел Зевин
Момичетата не трябва да се боят да бъдат умни.
Ема Уотсън
Лъжливите герои не се боят, понеже са лишени от въображение. Те се тъпи, и при тях няма нерви. Истинските герои се боят, но преодоляват своят страх.
Ерих Кестнер
Когато са изчерпани всички сили в борбата с равен, можеш да победиш само заради това, че отиваш на бой не заради парите, славата и кариерата, а заради самата радост на боя, без който не можеш да живееш.
Леонид Енгибаров
Тези, които се боят от шеги са Херкулеси, които се плашат от гъделичкане.
Пол Валери
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща