Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бой"
Никога не се бой от последният ден, но и не го призовавай.
Марк Валерий Марциал
Не разбирам, защо хората се боят от новите идеи. Мен ме плашат старите.
Джон Кейдж
Звездите не се боят, че ще ги сбъркат със светулки.
Рабиндранат Тагор
Някои хора така се боят да умрат, че просто не започват да живеят.
Хенри ван Дайк
Не се изисква героизъм да командвате мъжете в бой. Необходим е героизъм, за да сте един от онези мъже, които отиват в бой.
Норман Шварцкопф
Силният човек не се бои от врагове, затова пък се боят приятелите му.
Рюноске Акутагава
Хората се боят от смъртта много повече, от колкото от болката. Това е странно, че те се боят от смъртта. Живота им носи много повече болка, от колкото смърта. След смъртта, вече няма болка.
Джим Морисън
Не можете да воювате срещу терора. Терорът е техника на водене на бой. Това е тактика, използвана от незапомнени времена. Можете само да провеждате тайни операции срещу терористите и това е, което трябва да правите.
Джон льо Каре
Битката е най-изумителното състезание, на което едно човешко същество може да се отдаде. Тя изважда всичко най-добро и отстранява всичко най-ниско. Всички хора се боят по време на битка. Но страхливец е онзи, който позволява на страха да вземе надмощие над чувството за дълг. Дългът е същността на мъжеството.
Джордж Патън
През целия си живот съм се бил само в една бой... в 7 клас, но въпреки това всички мислят, че съм маниак.
Рей Лиота
Ние, поляците, не разбираме войната като символ, а като истински бой.
Владислав Сикорски
Моят съвет е: в пиесата се старай да бъдеш оригинален и по възможност умен, но не се бой да се покажеш и като глупак; трябва свободомислие, а само този е свободомислещ, който не се бои да напише и глупости. Не заглаждай, не шлифовай, а бъди непохватен и дързък. Краткостта е сестра на таланта.
Антон Чехов
Не се бой, ти не си сам, сам е този, който не познава Бога, дори за приятел да има половината свят.
Николай Велимирович
Хората затова и губят, защото твърде силно се боят за загубят.
Робърт Кийосаки
Стремежа към власт е породен от страхове. Тези, които не се боят от своите съседи, не виждат необходимост да властват над тях.
Бъртранд Ръсел
Диктатура - това е господство, в което всички се боят от един, а един от всички.
Алберто Моравия
В революциите на днешният ден е по-лесно да се сражаваш с камера, отколкото с автомат, а в някои случаи, автоматите не са необходими въобще. Битката на свободните умове ще бъде спечелена в кината, а не в танков бой.
Денис Хопър
Много хора се боят да кажат, какво искат. И именно затова те не го получават.
Мадона
Първият път винаги е първи път, каквото и да говорим Първата любов, първият бой... Искаш не искаш го запомняш за цял живот.
Мария Семьонова
Можете най-вече да забравите етнически или религиозни различия. Конкуренцията за по-голям дял от петролните постъпления стои зад голяма част от боевете.
Ед Харис
Аз съм много предана на истината и мисля, че когато хората се боят от нещо те се опитват да симулират цинизъм и опитност. Аз не съм циник но не съм и наивна. Аз възприемам нещата такива каквито са.
Кристен Стюарт
Хората не трябва да се боят от своето правителство. Правителството трябва да се бои от народа си.
Алън Мур
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща