Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Десетилетие" - страница 3
Невежеството е бедност. Незнанието е болка. Не искам да преминеш през това. Така че това, което се опитвам да направя, е да ти спестя десетилетия време, като ти донеса най-доброто.
Антъни Робинс
Обикновено надценяваме това, което смятаме, че можем да постигнем за една година, но грубо подценяваме това, което можем да постигнем за десетилетие.
Антъни Робинс
Ако това беше Божият план, това е лоша сделка; Не искам да имам работа с такъв Бог... Моето усещане е, че Бог и аз стигнахме до приспособяване един с друг преди няколко десетилетия, където той е свикнал с нещата, на които аз не съм способен и се примирих с неща, на които той не е способен... и ние много се грижим един за друг.
Харолд Кушнер
Най-голямата загадка на живота е в това, че ти никога не знаеш, какво ще стане утре, след година или в следващото десетилетие. В любовта, както и в живота, няма правилни въпроси и отговори, а всичко е построени на внезапноста и изненадата.
Итън Хоук
Какво можем да предположим относно вероятността някой да бъде грижовен и щедър, любящ и услужлив, само от факта, че е вярващ? На практика нищо, твърдят психолози, социолози и други, които са изследвали този въпрос в продължение на десетилетие.
Алфи Кон
От десетилетия компютрите ни помагат да си спомним, но сега е време те да ни помогнат да игнорираме.
Кори Доктороу
Имаше толкова много скандали около кариерата ми през последното десетилетие, че никой никога не е обръщал внимание на моята музика. Моите песни бяха забравени.
Мадона
Това не е аз да решавам, това е за избирателите да решат и много от тях казват, че това робско придържане към култа към свободния пазар, което Републиканската партия следва от десетилетия, вече не е това, което искаме. Това не е въпрос към мен, това зависи от тях.
Майло Янопулос
Думите висят във въздуха. Те се настаняват в душата ти. Те могат несъзнателно да информират нашите действия и реакции в продължение на десетилетия.
Марго Берген
В градове и села в цяла Украйна няколко хиляди евреи бяха убити от антиболшевишки бели, чийто исторически антисемитизъм, съчетан с нова омраза към известното еврейско присъствие сред болшевишкото ръководство, поднови насилствените погроми от десетилетие и половин по-рано.
Мартин Гилбърт
Писмата на Андре Асиман отразява широко разпространената загриженост, че въпреки че първото десетилетие на 21-ви век приключва с търсене на помирение и разбирателство между християнските и мюсюлманските общества, евреите, които са живели в мюсюлманските земи, няма да бъдат запомнени, нито техните надеждите за утвърдена справедливост.
Мартин Гилбърт
В продължение на десетилетия големи части от ционисткото движение игнорираха факта, че в Палестина живеят араби.
Михаел Бар-Зоар
Не можех да си представя, че ще живея достатъчно дълго, за да видя Египет да се освободи от десетилетия на репресия.
Мохамед ел Барадей
Адаптирането е единственото средство за намаляване на неизбежните сега разходи за изменение на климата през следващите няколко десетилетия.
Николас Стърн
Това е типично от Европейския съюз, който бе удостоен с Нобелова награда за мир през 2012 г.: колко прекрасно, че Европа, която беше отговорна за почти непрекъснатите войни не само на собствения си континент, но и в целия свят от векове, успя да избегне конфликти в продължение на няколко десетилетия.
Питър Франкопан
По времето, когато тези истории са били написани, са изминали шест десетилетия от разпъването на кръста. По онова време евангелистите са чували почти всички възможни възражения срещу възкресението и са били в състояние да създадат разкази, за да се противопоставят на всяко едно от тях.
Реза Аслан
До края на това десетилетие компютрите ще изчезнат като отделни физически обекти, с дисплеи, вградени в очилата ни, и електроника, вплетена в нашето облекло, осигуряваща визуална виртуална реалност с пълно потапяне.
Рей Кързуайл
След години на недоверие и спорове от страна на други учени, документът на Хейфлик за клетъчните граници стана един от най-широко цитираните в неговата област. Това беше прозрение: учените се опитваха от десетилетия да отгледат безсмъртни клетъчни линии, използвайки нормални клетки вместо злокачествени, но никога не успяха. Те смятали, че тяхната техника е проблемът, докато всъщност продължителността на живота на нормалните клетки е била предварително програмирана. Само клетки, които са били трансформирани от вирус или генетична мутация, са имали потенциала да станат безсмъртни.
Ребека Склут
Мисля, че хората, които са били най-самоуверени в нашия бизнес през последното десетилетие, са хората, които са се наричали мениджъри на риска.
Ричард Талер
Затворих вратата на банята и видях лицето си в огледалото. Нямах представа колко бързо се променя, избледнява. Ако бях, щях да се взирам в отражението си, запаметявайки го. Това беше последният път, когато се погледнах в истинско огледало за повече от десетилетие.
Рута Сепетис
Телевизията, която в протежение на десетилетия беше за нас прозорец към света и главен доставчик на информация, се превърна в комерсиален боклук, за който ти плащаш немалко пари.
Рутгер Хауер
В продължение на десетилетия мъжете от Зона 51 мислеха, че ще отнесат тайните си в гроба. В разгара на Студената война те култивираха анонимност, докато преследваха някои от най-тайните проекти в страната. Теориите за конспирация бяха оставени на популярното въображение.
Ани Джейкъбсън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща