Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Общуване" - страница 3
Концертът не е само музика, нали? И ресторантът не е само храна. Това е още и радост, и общуване, и развлечение.
Сет Годин
Временната раздяла е полезна. Постоянното общуване създава усещане за еднообразие.
Карл Маркс
Изолираният индивид не е истински човек. Истински човек е този, който живее в и за другите. И колкото повече лични взаимоотношения създаваме с другите, толкова повече наистина се осъзнаваме като личности. Дори е казано, че не може да има истински човек, освен ако не са двама, влизащи в общуване един с друг.
Митрополит Калистос Уеър
Общуването с хора трябва да започне с истина.
Нийл Шустърман
Рапортът е връзката между срещата и общуването.
Никълъс Бутман
Често съм наблюдавал, че изключително насилственият шум и дейността вървят с добро общуване и повишено настроение.
Патрик О'Брайън
В крайна сметка всичко се свеждаше до общуване, приятелство, жертва, компромис.
Ричард Русо
Грейс би оценила начина му на общуване като нещо средно между раздразняващо и обаятелно.
Робин Бенуей
Продължителното общуване с хора, по-важни от мен, ме научи на това: ако искате да им кажете нещо, погледнете ги право в очите и го кажете, за предпочитане два пъти, и изчакайте, не поглеждайте настрани, тогава може да ви чуят.
Рой Якобсен
Силно препоръчвам на учениците с аутизъм да се включат в клубове със специални интереси в някои от областите, в които естествено превъзхождат. Да бъдеш с хора, които споделят твоите интереси, улеснява общуването.
Темпъл Грандин
Всяко общуване включва вяра; наистина, някои лингвисти твърдят, че потенциалните пречки пред актовете на вербално разбиране са толкова много и разнообразни, че е малко чудо, че изобщо се случват.
Тери Игълтън
Създаването на семейство, което обича книгите и обича да чете, винаги е създавало обща почва за общуване.
Тони ди Терлизи
Никой не иска да чуе за процеса. Те искат да чуят за резултатите. Те искат да бъдат вдъхновени. Те искат да се стремят към нещо. И толкова често в нашето общуване ще обясняваме защо - извинете, ще обясним как, но не защо.
Франк Лунц
Общуването с подли хора подтиква към греховни постъпки.
Чанакя
Наложително е човек да се обърне към духовен учител, тъй като чрез такова общуване човек пропорционално развива своето съзнание към Върховната Божествена Личност.
А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада
Съзнанието не е локално и не зависи от думите за общуване.
Бърни С. Сийгъл
За мен общуването с животни изглеждаше безумна идея преди години; но опитът ми промени живота ми и вярванията ми.
Бърни С. Сийгъл
Единствената цел на общуването - сътворчество, съзидание.
Валерий Синелников
Японската любезност е като тежка риза, която ограничава словесното общуване между хората.
Всеволод Овчинников
За стадното животно физическата самота е истински страх, а общуването със стадото му дава чувство за сигурност. Страхът от самотата поражда у човека желание да се идентифицира със стадото в ситуации, в които трябва да изразите мнението си.
Даниел Естулин
Когато общуването с другите е от любов към любов... това е дълбоко удовлетворяващо и здравословно.
Джералд Джамполски
Ще намеря ли достатъчно сладко духовно общуване с Бог и да се надявам в обещанията му достатъчно дълбоко, не просто да се справя, но да процъфтя и да му се радвам?
Джон Пайпър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща