Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Общуване" - страница 2
Никое удоволствие няма вкус за мен без общуване.
Мишел дьо Монтен
Вярата не е познаване на обекта на вярата, а общуване с него.
Николас Гомес-Давила
Руските дипломати получават специален речник за общуване с НАТО. Оказва се, че "твоята мама" се пишело разделено.
Дмитрий Рогозин
На мен не ми е нужно да търся време за общуване с децата. Моите деца са моят живот.
Орнела Мути
Най-големият лукс в света - това е красотата на човешкото общуване.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Литературата не е букви на лист. Това е общуване. Това е памет.
Айзък Мериън
Мисля, че общуването със Сената на САЩ е много различно от общуването с електората.
Дейвид Ремник
Бихте могли да седнете на върха на планина, да се молите часове на ден и все още да не успеете, ако нямате любов в сърцето си. Бихте могли да прекарате живота си в храненето на бедните и все пак да не успеете, защото вашата карма изисква да раждате и отглеждате деца. Пътят към дома към Бог е различен за всеки човек. Само общуването с вашия Висш Аз ще разкрие вашия път към вас.
Елизабет Клеър Профет
Америка не е за мен. В стремежа си да изкара печалби от всичко, тази педантичност засенчва радостта от общуването с хората, нарушавайки чувството за уважение към тях.
Алфред Нобел
Намерих страхотни награди в приготвянето на ястие и да го храня на някого. Това беше средство за общуване. Давах част от своя талант или подаръка си и го споделях с някого, правейки някого щастлив. И това ми върна много и исках да правя още и още.
Лидия Матичио Бастианич
Не съм много общителен човек – срамежлива съм, – а голяма част от работата е просто общуване.
Ким Бейсингър
Общуването с джуджета деформира гръбнака.
Станислав Йежи Лец
Приятелското общуване с хората е необходимо в противен се съсухряш като войнишки сухар.
Михаил Шолохов
Интернет икономисва пари, интернет икономисва време. Но той убива отношенията. Помня, че когато живях в малък град и пощата там беше място за общуване. У дома нищо не се доставяше, понеже сутрин хората отиваха, взимайки кореспонденцията, общуваха.
Ноам Чомски
Нямам никакви отношения към нито една от социалните мрежи - предпочитам човешко общуване.
Оуен Уилсън
Племето е група от хора, свързани помежду си, свързани с лидер и свързани с идея. В продължение на милиони години човешките същества са били част от едно или друго племе. Една група се нуждае само от две неща, за да бъде племе: споделен интерес и начин за общуване.
Сет Годин
Размерът на доходите на човек оказва значително влияние върху достъпа му до света извън квартала му. С пари той може да преодолее почти всички осезаеми пречки пред общуването, може да пътува, да купува книги и периодични издания и да вкара в обсега на своето внимание почти всеки известен факт от света.
Уолтър Липман
Човек може да е като хиляди други, но изведнъж е закачил подходящата тематична струна и по някаква причина започва музиката на общуването.
Александър Деревицки
Мъжът, който страда от маниакална ревност, е неспособен за общуване с човешките същества.
Алистър Кроули
Има само едно истинско богатство, и то е общуването между хората...
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Културата е език - таен език за споделяне на съкровени желания и мисли, за отправяне на послания, за общуване на надезиково равнище, възможност за разбиране на другия, възможност да разкриеш себе си така, че да бъдеш действително разбран - характера, духа, съдбата.
Венцеслав Константинов
Страхливецът напразно удря с юмрук гърдите си, за да събере смелост; нея трябва да я имаш още преди това и само да я укрепяваш в общуването с тези, които също я имат.
Дени Дидро
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща