Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гроб" - страница 3
Вселената вероятно е осеяна с гробове от култури на една планета, които са взели разумно икономическо решение, че няма основателна причина да се отиде в космоса - всеки открит, проучен и запомнен от тези, които са взели ирационалното решение.
Рандал Мънро
Признателност - това е е цвете, което най-добре расте на гробове.
Роберт Лембке
Моето разбиране на зомби филмите е хора, които се издигат от мъртвите, от гробовете си, такива неща и вървят много бавно.
Робърт Карлайл
Ако нямате чувство за хумор, можете смело да легнете в гроба веднага.
Роджър Мур
В продължение на десетилетия мъжете от Зона 51 мислеха, че ще отнесат тайните си в гроба. В разгара на Студената война те култивираха анонимност, докато преследваха някои от най-тайните проекти в страната. Теориите за конспирация бяха оставени на популярното въображение.
Ани Джейкъбсън
Мъртвите не се интересуват какво казвате, но може би думите, които говорите на гроба, изобщо не са за мъртвите. Може би тези думи са за живите.
Скот Сиглър
Да правиш грешки е естествено, но да отидеш в гроба си, без да си ги разбрал, означава да превърнеш живота в безсмислено упражнение.
Сузана Тамаро
"Някой ден" е болест, която ще отнесе мечтите ви в гроба.
Тим Ферис
От люлката до гроба, вие се измервате спрямо вечно присъстващия критерий на средното ниво, преценявате според това доколко го приближавате или доколко сте в състояние да го надвишите.
Тод Роуз
И въпреки това не умрях. Изглеждаше, че дори лекарите не могат да ме отведат в гроба.
Том Холанд
Алкохолът приближава човека до гроба, но той е способен и да подмлади за няколко секунди на тридесет години.
Тонино Бенакиста
Безразсъдността и импулсивноста ще ме заведат в гроба.
Барбара Майкълс
Има много сериозни причини да се съмняваме, че Исус е бил погребан прилично и че гробът му е открит празен... Вярата не е историческо знание, а историческото знание не е вяра.
Барт Ърман
Всеки човек е ходещ гроб на таланта.
Борис Стругацки
Порцеланът не е за гробовете, порцеланът е за живите. Това е материалът на бъдещето.
Вадим Шефнер
В гроба погребват не теб, а твоята смърт.
Виктор Ерофеев
Можете ли да повярвате? Гробът има повече сила от очите на любимия.
Висенте Уидобро
Нещата, които имат значение, са вътре в мен, затворени под гърдите ми, сякаш в гроб, място за постоянство, моята ковчеже-съкровищница.
Айобами Адебайо
Има три смърти. Първата е, когато тялото престане да функционира. Втората е, когато тялото е погребано в гроба. Третата е онзи момент, някъде в бъдещето, когато името ви се произнася за последен път.
Дейвид Игълман
Стройте замъци, не копайте гробове.
Дейвид Шуорц
Градът - това е гроб.
Джанет Уолс
Нека позлатените гробове погълнат червеите. Дори да имате великолепен гроб, вие не се различавате от другите хора. След смъртта всички стават храна за червеи.
Джейкъб Грей
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща