Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гроб"
Не карайте децата да пускат сълзите си твърде често, иначе няма да имат какво да пролеят над гроба ви.
Питагор
Унищожете любовта и нашата земя ще се превърне в гроб.
Робърт Браунинг
Живота е странното нещо, което се случва с мен по пътя към гроба.
Куентин Крисп
Когато надеждата ни напуска, тя ни отвежда до изкопания гроб.
Кармен Силва
Пътеките на славата водят, но до гроба.
Томас Грей
Във вътрешната политика рискуваме само да бъдем победени; външната политика може да ни отведе до гроба.
Джон Кенеди
До тържествените гробове, близо до самотно гробище, сърцето ми като заглушен барабан бие погребални маршове.
Шарл Бодлер
Но мисля, че духът на протекционизъм би бил гробът на европейското кино. Не можете да защитите нещо, като изградите ограда около него и мислите, че това ще му помогне да оцелее.
Вим Вендерс
Няма изход от гроба, така че не хленчете.
Джони Деп
Нацията гарантира възпитанието, образованието и удобното поддържане на всеки гражданин от люлката до гроба.
Едуард Белами
Не прави тялото си гроб на своята душа.
Питагор
Живея в настоящето и никога не се оглеждам назад. В противен случай, аз отдавна бих бил в гроба.
Пийт Дохърти
Дойде време да осъзнаем, че свръхсетивните знания сега трябва да възникнат от материалния гроб.
Рудолф Щайнер
Икономическото бедствие, политическият натиск и социалното злословие вече ни прогонват от домовете и гробовете ни. Евреите вече постоянно се местят от място на място.
Теодор Херцел
Три процента от всички нови домове са специално построени за пенсионери. Наричат ги гробове.
Джими Кар
Виждам, че над гроба ми ще има голяма надпревара.
Александър Македонски
Житейският път на всеки човек е маркиран с гробовете на нещата, които харесва.
Александър Смит
Да си спомняш младостта е все едно да отидеш на гроба на приятел, когото си обидил, и нямаш никаква възможност за опрощение на вината.
Джоди Фостър
Единственото изобретение на човек е гробът.
Пол Елюар
Когато умра, танцувайте на гроба ми и поливайте цветята с това, което пиете вие самите. Правете каквото искате, само не ме клонирайте, понеже моя клонинг никога няма да бъде такъв, какъвто съм аз.
Робин Уилямс
Най-горчивите сълзи на гробовете ние проливаме за думи, които така и не са казани, и постъпки, които така и не са направени.
Хариет Бичър Стоу
Не можеш да кажеш, че животът е безполезен, защото завършва в гроба.
Джоузеф Камбъл
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща