Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въздействие" - страница 2
Чрез въздействието си върху несъзнаваното, музиката може да има специфичен лечебен ефект. Той може да помогне за елиминиране на репресии и съпротиви и може да внесе в полето на будното съзнание много двигатели, емоции и комплекси, които създават трудности в несъзнаваното.
Роберто Асаджоли
Миризмите определено оказват лудо въздействие върху мен.
Сара Силвърман
Мисля, че комбинацията от висше образование в област като компютърните науки и възможността да приложа това в работна среда като Майкрософт е това, което ме тласна. Въздействието, което създават тези възможности, може да доведе до работа с широко, световно въздействие.
Сатя Надела
Здравеопазването е една от областите, в които отворените данни потенциално ще стартират най-скоро и ще имат най-голямо въздействие.
Тим О'Райли
Опитите за оценка на въздействието на изменението на климата продължават да бъдат силно спекулативни.
Уилям Нордхаус
Как казвам, това има толкова голямо въздействие върху това, което хората мислят за мен, колкото това, което казвам.
Франк Лунц
Антиоксидантите са химикали, които разграждат или неутрализират вредното въздействие на свободните радикали - химикали, произведени като страничен продукт от нормалния клетъчен метаболизъм.
Дейвид Пърлмътър
Първата книга, която детето чете, има колосално въздействие.
Джоан Ейкън
Виртуалните симулации позволяват на страдащите от посттравматично стресово разстройство да преживеят отново събитията, които ги травмират, и след това бавно да се десенсибилизират към тяхното въздействие чрез многократни развлечения, включващи не само зрение и звук, но дори и миризма.
Дъглас Рушкоф
Анкета след анкета показва, че потребителите искат правото да знаят какво има в тяхната храна и как се произвежда. Тъй като изборът ни на храни има толкова значително въздействие върху живота ни, това е тенденция, която трябва да бъде приветствана, а не разочарована.
Майк Помпео
Хортаа от всички възрасти могат да намерят сериозна разлика в цялостното здравословно състояние на нашия океана поради действията, които предприемат всеки ден. Прости неща като събирането на боклука от плажа, рециклирането и опазването на водите могат да имат голямо въздействие върху доброто състояние на нашия океан.
Тед Дансън
Не се оправдавай с позоваването на твоя характер. И не обвинявай природата. Тя се е отнесла с тебе като с любяща майка. Дала ти е достатъчно сили, освен това си човек, надарен с воля. Но при най-малката буря изцяло да се отдаваш във властта на мъката, при всяко страданеи да разкриваш разбитото си сърце и да разбиваш сърцата на любимите хора – и ти наричаш това поезия? Да ни избави Бог от този най-прекрасен дар на природата, ако такова е непосредственото му въздействие. Не, само слабостта, изнежеността, себелюбието и съмнението те подбуждат да свеждаш всичко единствено до себе си и закриват и най-скъпите ти образи.
Хайнрих Маркс
Смятам, че този който е измислил гайдата, е бил вдъхновен от гледката на човек, носещ под мишница възмутено прасе-астматик. За нещастие, звукът на гайдаря, никога не може да се сравни по чистота и въздействие със звуците, които постига прасето.
Алфред Хичкок
Затова "извън нас", където под въздействието на зрителното усещане преместваме предметите, се намира вътре в главите ни; там е неговата сцена.
Артур Шопенхауер
Водете си дневник на ентусиазма и на ефектите от неговото въздействие.
Наполеон Хил
Словесните забрани представляват прекалено силно въздействие. Няма нужда чак от такива при възпитанието на кучетата. Достатъчен е някакъв звук: щракане с пръсти или "шшт", и бързо докосване отстрани.
Сизар Милан
Защото колкото по-автентични можем да бъдем, толкова по-голямо въздействие можем да имаме.
Майкъл Хаят
Според мен срещите между екстракласните шахматисти винаги протичат под силното въздействие на психологически фактори.
Макс Еве
В края на краищата, всички чувства, които изпитваме един към друг, ако се замислите, са просто активиране на протеини, свързани с гуанин-нуклеотид, един вид химическо въздействие на сигналните молекули. Нищо повече.
Марина Степнова
С напредването на възрастта станах по-прост - моето ниво на стремеж всъщност намаляваше и намаляваше. Но моето ниво на въздействие се е повишило и се е повишило.
Маршал Голдсмит
Очевидно има някои неща за УикиЛийкс... материалът отчасти е много интересен, въпреки че нищо от него не е истински промени в играта. Мисля, че ако бях американец, щях да се гордея, че американските дипломати са доста усърдни в начина, по който водят хроника на проблемите. Разбира се, въздействието е, че цялата култура на споделяне тръгва надолу.
Миша Глени
Когато е извършен геноцид, той трябва да се види. Хората трябва да го гледат с отворени очи, а не да свеждат до минимум въздействието му.
Надия Мурад
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща