Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въздействие"
Единственото ограничение за вашето въздействие е вашето въображение и ангажираност.
Антъни Робинс
Журналистическата визия се изостря до точката на максимално въздействие на всяко събитие, всеки индивид и социална конфигурация; но усъвършенстването е равномерно.
Джордж Стайнър
Времето не минава напразно и не изтича без каквото и да е въздействие върху нашите чувства: то твори в душата удивителни дела.
Августин
Физическата сила никога не може трайно да издържи на въздействието на духовната сила.
Франклин Делано Рузвелт
Производството на зърнени култури в районите, подхранвани с дъжд, все още остава относително незасегнато от въздействието на зелената революция, но значителни промени и напредък вече стават очевидни в няколко страни.
Норман Борлауг
Съгласува се с най-либералния дух на философията, за да предположим, че нито един камък не може да падне, нито растение да се издигне, без непосредственото въздействие на божествената сила.
Томас Малтус
Грижата за другите, излагането на риск от чувства и оставянето на въздействие върху хората носи щастие.
Харолд Кушнер
Човек има четири естествени врагове: страхът, яснотата, силата и старостта. Страхът, яснотата и силата могат да бъдат победени, но не и старостта. Нейното въздействие може да се отложи, но никога не може да се победи.
Карлос Кастанеда
Проклятията и благословиите оказват на човек реално въздействие.
Парацелз
Ако терористичната атака на 11 септември трябва да представлява цензура в световната история, тя трябва да може да се сравнява с други събития от световно историческо въздействие.
Юрген Хабермас
Все още може да има друга книга на Уотъргейт. Мислех, че книга за последиците от Уотъргейт и неговото въздействие може да бъде направено, може би от мен или някой друг.
Боб Удуърд
Агресивната музика може да ви шокира само веднъж. След това въздействието й намалява. Това е неизбежно.
Брайън Иноу
В крайна сметка човек е известен само по въздействието, което оказва върху другите.
Джим Стовъл
Изведнъж лудостта беше навсякъде и аз бях решен да науча за въздействието му върху начина, по който се развива обществото. Винаги съм вярвал, че обществото е фундаментално рационално нещо, но какво, ако не е така? Ами ако е изградено върху лудост?
Джон Ронсън
Областта на изменението на климата оказва драматично въздействие върху националната сигурност.
Леон Панета
Машината е оказала пагубено въздействие върху добродетелта, за съжаление, и върху любовта; а младите хора, свикнали с машини, които пораждат инерция и страх, са почти импотентни.
Едуард Далбърг
Дисциплината укрепва ума и го прави неподатлив на разяждащото въздействие на страха.
Бърнард Монтгомъри
Ние започваме да виждаме въздействието на мечтите върху реалността и на реалността върху мечтите.
Анаис Нин
Най-великите творения на човек са били създадени под въздействието на стремежите да се печелят пари.
Дейвид Огилви
Прекрасното влече към себе си със самото си въздействие и често вселява у нас стремежа към действие.
Плутарх
Много е трудно да се проследи въздействието на думите върху живота.
Ан Енрайт
Искам да имам културно въздействие. Искам да бъда вдъхновение, да покажа на хората какво може да се направи.
Шон Комбс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща