Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Екип" - страница 5
В американската история, култура или традиции няма нищо противоположно на екипната работа. Екипите бяха важни в историята на Америка - вагонните влакове завладяха Запада, мъжете, работещи заедно на поточната линия в американската индустрия, завладяха света, успешна национална стратегия и много екипна работа поставиха американец на Луната първи (и по този начин - последен) . Но американската митология възхвалява само индивида... В Америка има зали на славата за почти всяка възможна дейност, но никъде американците не издигат паметници във възхвала на екипната работа.
Лестър Търоу
На съвременното общество са нужни проактивни личности с лидерски потенциал и способност да мислят, да анализират, да решават проблеми, да работят в екип и да комуникират с представителите на различни култури.
Антоанета Василева
Големите екипи имат нужда да бъдат сигурни, че този, който е на върха, ще се бори за тях като тигър.
Уорън Бенис
Със студа (на антарктическите експедици – бел.цит.) няма проблем. Имаме хубава екипировка. По-опасна е депресията, но се стремим членовете от екипа да имат психологическа съвместимост.
Христо Пимпирев
Знам, че вероятно звучи несериозно, но мисля, че е важно да се забавляваме. Аз, актьорите, операторът, целият екип трябва да се чувства добре. Това е единственият начин да направим един наистина добър филм.
Милош Форман
Винага имам чувството, че аз съм тази, която отговаря за образа ми. Повече от всеки друг от екипа, включително режисьора. Моя е задачата да защитя поверената ми роля.
Холи Хънтър
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
Следваща