Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Екип"
Режисьорът е самият Колумб . Той иска да открие Америка, а целият екип иска да отиде у дома.
Федерико Фелини
Едно от нещата за страхотен екип е, че целият надвишава сумата на неговите партньори.
Трейси Хикман
Нуждаете се от екип. Нуждаете се от хора, които да ви тласкат напред. Имате нужда от опоненти.
Уинтън Марсалис
Работа в екип означава много хора, които правят каквото аз кажа.
Майкъл Уинър
Не се вмествай в стереотипите. Не преследвай последните моди в управлението. Ситуацията е тази, която диктува кой подход приляга най-добре за изпълнението на мисията на екипа.
Колин Пауъл
Аз съм само един член на огромен екип, съставен от много организации, служители, хиляди учени и милиони земеделски стопани - предимно дребни и смирени - които дълги години водят тиха борба, като често губят война на фронта за производство на храни.
Норман Борлауг
Както виждам, екипите за бързо хранене насочиха малките деца със своята реклама по много ефективен начин. Знаеш ли, това са клоуни и детски играчки, ярки цветове и подобни неща.
Антъни Бурдейн
Преди много години мисля, че получих първото си разбиране за това как един невероятно разнообразен екип може да работи заедно и да прави удивителни неща, а не просто да се разбира погрешно и да се бори.
Джон П. Котър
Благословена съм от това, че имам хора, които ме държат приземена. Това са моята майка, моите сестри, които се отнасят към мен, като 10 години назад, или моят екип, който винаги ми дава съвети по различни въпроси. Те държат на мен в реалният живот, затова и не се увличам.
Катрина Каиф
Ако в екипа няма човек взимащ решения, то решения никога няма да бъдат взети.
Питър Дракър
Все още сме страхотен екип. В съзнанието си можете да разберете това, но емоционално трябваше да изразим същото убеждение. Излязохме пълни с огън и вкарахме два ранни гола, два наистина красиви гола и това промени всичко.
Денис Бергкамп
Помнете, че работата в екип започва с изграждане на доверие. И единственият начин да го направим е да преодолеем нуждата си от неуязвимост.
Патрик Ленсиони
Моята мисия в Гугъл е да развивам разбирането на естествения език с екип и в сътрудничество с други изследователи в Гугъл.
Рей Кързуайл
Предизвикателството не е да заменим Обама, а с кого. Не е достатъчно просто да сменим униформата, ако не сменим екипа и плана на играта, няма да спасим страната си.
Сара Пейлин
- Знаеш ли загадката около камилата? Какво е камила? Това е кон, проектиран от творческия екип.
Том Уейтс
Бях поразен от мащаба на културата на знаменитостите в Америка. Моят опит е като новинарски журналист, а редакциите в САЩ се свиват - разследващи екипи се прекратяват или намаляват във вестници в цялата страна. Единственият аспект, който е разширен, е отразяването на културата на знаменитостите.
Карл Хайасън
Абсолютно вие се издигате и падате въз основа на вашия творчески екип.
Крис Меледандри
Когато пристигнах в IBM, навсякъде имаше табели "Екип". Попитах: "Как се плаща на хората?" Казаха ми: "Ние плащаме на хората въз основа на индивидуалното представяне".
Луис В. Герстнер
Ние сме такъв екип Саламандър, който получава закалка в този огън и пожар. Днес ние сме по-силни от всички спецзвена, "Алфа", "Беркут" и "Морски тюлени" взети заедно. Защото ние с вас сме екип, който може очи в очи, тет-а-тет да се противопостави на кризата.
Юлия Тимошенко
Колкото по-сложна е херменевтичната задача, толкова повече нейното решение изисква работа в екип; колкото по-малко са необходимите условия, толкова по-тясно трябва да бъдат обединени отделните посоки за решаването й.
Фридрих Шлайермахер
Като актьор предпочитам малък екип, по-малко контрол и суета и повече свобода за себеизразяване.
Джон Траволта
Творческото мислене не е талант, това е умение, което може да се научи. То дава възможност на хората, като добавя сила към естествените им способности, което подобрява работата в екип, производителността и, където е подходящо, печалбите.
Едуард де Боно
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща