Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Беля" - страница 5
Не се сърди на другите, загдето ти си спал, а междувременно е станала беля.
Жан дьо Лафонтен
Бях уникална с това, че бях такъв тип чернокожа, какъвто белите могат да приемат. Аз бях тяхната мечта. Оказаха ми възможно най-лошия прием, защото ме одобряваха не за това колко бях голяма или какво бях допринесла, а заради начина по който изглеждах.
Лина Хорн
Мандарините трябва да се ядат детайлно, господа, бедността учи на това, но просто белите мандарина толкова бързо и я поставяйте в устата си - повярвайте ми, няма вкус в това.
Владимир Шаров
Ние не попадахме във вестниците. Ние живеехме покрай ъглите на шрифта, в празните бели полета. Там беше по-свободно. Ние живеехме в пролуките между историите.
Маргарет Атууд
Когато кучето се събуди сутрин, то е изпълнено с енергия. Също като децата. Затова упражненията са толкова важни, за да има къде да насочи и изразходва тази енергия и да не прави бели в къщи.
Сизар Милан
Съвременният Фауст: Хваща се панически за живота. Услужливият Мефистофел предлага да му го удължат. Цената: продължителен период в чистилището, където множество мефистофелчета в бели престилки с изтънчени съвременни методи изпитват търпението му - преди неизбежното попадане в ада.
Венцеслав Николов
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
Следваща