Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Намиране" - страница 2
Жените са много привлечени от ниския глас, защото той е свързан с тестостерона, който в продължение на милиони години е бил знак, че мъжете имат много добри пространствени умения и биха били много добри в ловуването и намирането на пътя обратно към дома.
Хелън Фишер
Емоционалната ми инвестиция е в намирането на истина. Ако теорията на струните е грешна, бих искал да знам това вчера. Но ако можем да го покажем днес или утре, фантастично.
Брайън Грийн
Не можем да разрешим криза, без да я третираме като криза. И ако решенията в системата са толкова невъзможни за намиране, тогава може би трябва да променим самата система.
Грета Тунберг
Истинското познание не е в нещата, които са малко, а в намирането на връзката между нещата.
Даниел Х. Уилсън
Намирането на това ядро на истината в себе си... Тази истина, която знае и вярва, че Всичко е добре, и която избира Любовта... е най-великото духовно постижение, което някога можете да постигнете.
Дейвид Уилкок
Не мисля, че комедията е непременно атака. Това е намирането на хумор в живота. Не мисля, че ако се шегувате с нещо, автоматично го унижавате.
Дейвид Уолямс
Като цяло големите компании предпочитат да растат органично, както обича да казва Уолстрийт. Тоест отвътре навън, чрез намиране на нови пазари или чрез вземане на пазарен дял от техните конкуренти.
Алекс Беренсън
Много от тези индустрии срещат трудности при намирането на надеждни работници с необходимите умения.
Джери Рубин
След Първата световна война икономическият проблем вече не е един от производствените. Проблемът беше с намирането на пазари, за да се разпръсне и консумира продукцията на промишлеността и селското стопанство.
Джон Бойд Ор
Един важен момент относно идеята, че има множество глобализации, е фактът, че допълнително усложнява цялата идея за намиране на източник на глобализация.
Джордж Ритзър
Връщането към корена е намиране на смисъл.
Едуард Айнщайн
Но ми се струваше, че това е начинът, по който живеехме всички: пълни до ръба с благодарност и радост един ден, разбити на скалите на следващия. Намирането на баланса между двете беше изкуството и спасението.
Елизабет Бърг
Намирането на добри партньори е ключ към успеха във всичко: в бизнеса, в брака, и особено – в инвестирането.
Робърт Кийосаки
Артистите са хора с гений за намиране на нов отговор, нова връзка или нов начин за извършване на нещата. Това ще бъдете вие.
Сет Годин
Всички изобретения и напредък идват от намирането на връзка между две идеи, които никога не са се срещали.
Тиодор Зелдин
Ако се концентрирате върху намирането на каквото и да е добро във всяка ситуация, ще откриете, че животът ви изведнъж ще бъде изпълнен с благодарност, чувство, което подхранва душата.
Харолд Кушнер
Нашето общество поставя твърде много акцент върху намирането на някой, който ще ви обича; нашата култура се фокусира твърде много върху това да бъдеш обичан и недостатъчно върху това да бъдеш любящ човек.
Харолд Кушнер
Когато хората дойдат да пишат за моя период на управление, ще се радвам, ако кажат, че съм допринесъл за намирането отново на щастливата среда за германците.
Хелмут Кол
Добрият брак е почти 80 процента добър късмет при намирането на правилния човек в правилното време. А останалото е вяра.
Сидни Смит
Възприемането на добре проектирания свят и по този начин на продукта на дизайнера, и дори виждането на божественото провидение в ежедневните дела на живота, може да е продукт на мозъка, адаптиран към намирането на модели в природата.
Майкъл Шърмър
Винаги помнете, че ние сме примати, търсещи образци, които са особено умели в намирането на модели с емоционално значение.
Майкъл Шърмър
Намирането на временни и специфични причини за нещастието е изкуството на надеждата: временните причини ограничават безпомощността във времето, а специфичните причини ограничават безпомощността до първоначалната ситуация.
Мартин Селигман
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща