Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувал"
Жените, разбира се, по-умни. Чували ли сте някога за жена, която е загубила главата си само защото мъжът има красиви крака?
Фаина Раневска
Всичката музика е народна. Никога не съм чувал код да пее песен.
Луис Армстронг
Рекламата е средство да накарате хората да се нуждаят от това, за което по-рано не са чували.
Марти Ларни
Бил съм имитиран толкова добре, че съм чувал как хората повтарят моите грешки.
Джими Хендрикс
Ако сте чували тази история преди, не ме спирайте, защото бих искал да я чуя отново.
Граучо Маркс
Граници? Никога не съм ги виждал, но съм чувал, че съществуват в умовете на мнозинството хора.
Тур Хейердал
Тишина, ти си най-хубавото от всичко, което съм чувал.
Борис Пастернак
Разбира се, аз не вярвам, че подкова носи късмет. Но съм чувал, че тя помага, независимо дали хората вярват, че или не.
Нилс Бор
Пиша музика, защото изобщо не мога да пиша текстове. Но мога да ви сътворя такива акорди, каквито Робин никога не е чувал. Така че, аз предоставям музиката за тях, а те добавят текстовете.
Морис Гиб
До гуша ми дойде от тази война. Приказките за нейната слава са глупости. Само онзи, които не е изстрелял и един изстрел и не е чувал виковете и стенанията на ранените, крещи до бога, че иска кръв, мъст и опустошение. Войната е ад.
Уилям Шърман
Чувал съм много хора да се самозалъгват, но никога не заблуждават никого.
Стив Мартин
Наблюдателите долу си поеха дъх наведнъж. Въздухът изведнъж се почувства споделен. Мъжът отгоре беше дума, която сякаш знаеха, въпреки че не я бяха чували преди.
Колъм Маккан
Бях много повлиян от Вълшебната планина. Това е книга, която ми оказа огромно влияние. Обичах това като форма за роман: поставете куп хора на красиво място, дайте им на всички туберкулоза, накарайте всички да останат в спален чувал от козина няколко години и да видите какво ще се случи.
Ан Патчет
Чували ли сте някога израза: Извърви една миля в моите обувки и после ме съди? И пишете свои собствени книги.
Ан Рул
Омразата е по-трудна за фалшификация, отколкото любов. Вероятно сте чували за фалшива любов, но е малко вероятно да има фалшива омраза.
Насим Никълъс Талеб
Грешката ми беше в подценяването на емоционалната сила на песен, която вече сте чували хиляди пъти.
Огастин Бъроуз
Никога не съм чувал за някой, който е бил наистина грамотен или който някога наистина е обичал книги, който е искал да потисне някоя от тях.
Робъртсън Дейвис
Често съм го чувал да казва, че САЩ са изолирани и не се интересуват от европейските дела. Уверявам ви, че това не е така.
Франк Билингс Келог
Когато бях малка, родителите ми наистина искаха само да бъда учен или лекар; те дори не бяха чували за юридическия факултет. Мисля, че дори тези дни, ако трябва да кажете на майка си, че искате да бъдете моден дизайнер, художник или писател, много азиатски родители биха се разтревожили, защото не смятат, че това е сигурна кариера.
Ейми Чуа
И тогава се появи нов екран, такъв, който никога не бях виждал преди, дори не бях чувал за него. Това ми даде избор. Аз самият можех да стана новият Властелин на мрака или бих могъл да залагам и да се прераждам. Избрах разумно.
Лори Халсе Андерсен
Никога не съм чувала по-красноречиво мълчание.
Лори Халсе Андерсен
Чували ли сте някое дете да си играе на счетоводител - дори да му се иска да стане такъв?
Джеки Мейсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща