Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мисия" - страница 2
Не съм брутален или жесток към животните. Моята мисия винаги е била да спасявам кучета - особено проблемни и изоставени кучета. Посветих живота си на това.
Сизар Милан
В мисията за специални операции понятието скорост е просто. Стигнете до целта си възможно най-бързо. Всяко забавяне ще разшири вашата зона на уязвимост.
Уилям Х. Макрейвън
Любовта е моята мисия.
Уим Хоф
Прескачането и преодоляването на звуковата бариера няма да бъде просто чупене на рекорди или друго екстремно събитие, което приключва, след като мисията е изпълнена.
Феликс Баумгартнер
Отговорността на лидера е да накара визията и мисията да имат осезаеми резултати в реалния свят.
Хенри Клауд
Животът е мисия, а не кариера. Кариерата е професия, мисията е кауза. Кариерата пита: Какво имам в това за мен? Една мисия пита: Как мога да направя разлика?
Шон Кови
Ако не бях писател, щях да отделя повече време да правя нещата, които вече правя, които включват изследвания в областта на физиката, преподаване и ръководене на нестопанска организация с мисия да овластявам жените в Камбоджа.
Алан Лайтман
По природа душата ти е мека, нежна, любяща и мила. Той е опрощаващ, мирен и смирен. Уверена и утешителна във времена на отчаяние, душата ви е силна, съсредоточена и решителна в мисията, наречена живот.
Деби Форд
Скептичен съм към всяка мисия, която има рекламодатели в центъра й.
Джеф Безос
Мисиите не са крайната цел на църквата. Поклонението е. Мисиите съществуват, защото поклонението не съществува.
Джон Пайпър
Цялата история върви към една велика цел, горещото поклонение на Бог и Неговия Син сред всички народи на земята. Мисиите не са тази цел. Това е средството. По тази причина това е втората по големина човешка дейност в света.
Джон Пайпър
Културният империализъм включва, наред с много други неща, проучване, мисионерски и хуманитарни мисии, пътувания и използване на образование и публикуване за разпространение на европейски идеи.
Джордж Ритзър
Обичахме да убиваме времето и бяхме усъвършенствали няколко начина за това. Обикаляхме коридорите, носейки документи, които посочваха някаква бизнес мисия, докато в действителност търсехме безплатни бонбони.
Джошуа Ферис
Мисля, че всеки път, когато разберете каква е вашата мисия или какъв е фокусът ви, нещата започват да се събират в живота ви.
Ева Енслър
Няма незначителни връзки. Всяко преживяване, което имаме, съдържа цел и смисъл. Всяко събитие, всеки човек в живота ни въплъщава енергиен фрагмент от нашата собствена психика и душа. Нашата индивидуална духовна задача е да разпознаем и интегрираме всички тях в нашето съзнание, така че по-големият модел на нашата мисия да може да блесне в пълните си измерения.
Каролайн Мис
Руският народ е държавообразуващ народ - по факта на съществуването на Русия. Великата мисия на руснаците е да обединяват и укрепват цивилизацията.
Владимир Путин
Имам мисия да помогна на хората да се подобрят и масово да променят живота си и да създават пробиви, така че винаги ги търся и съм първото морско свинче.
Антъни Робинс
Пробиви се случват, когато дойде прозрението, че мога да направя нещо в момента, за да подобря нещата. Непрекъснато гледам да направя нещо, за да осигуря на хората стратегии за създаване на тези незабавни пробиви. Това е моята мисия.
Антъни Робинс
Следователно консерватизмът разглежда усъвършенстването на духовната природа на човека като основна грижа на политическата философия. Либералите, от друга страна, - в името на загрижеността за "човешките същества" - смятат задоволяването на икономическите нужди за доминираща мисия на обществото.
Бари Голдуотър
Искам целия Христос за моя Спасител, цялата Библия за моята книга, цялата Църква за моето общение и целият свят за моята мисия.
Джон Уесли
Не бъркайте лидерството със стремежа за популярност. Съсредоточете се върху мисията и върху убеждаването на хората ви да се съсредоточат върху мисията.
Алън Акселрод
Бяхме във възторг, осъзнавахме, че оставяме хаоса и глупостта зад себе си и се впускаме в нашата единствена и благородна мисия във времето - да се движим."
Джак Керуак
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща