Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръб"
Когато купчина чаши се точи на ръба на масата и предупреждавате, че те ще се сринат на земята, в Южна Африка сте обвинени, когато това се случи.
Дезмънд Туту
Само ако живееш на ръба на смъртта, можеш да осъзнаеш неописуемото удоволствие от живота.
Джеймс Клавел
Сега отношението ми към ските е различно. Научих се да оказвам по-малко натиск върху себе си и върху ръбовете на ските си, когато се състезавам, за да се държа повече под контрол.
Херман Майер
Мисля, че е по-забавно да играеш герой на ръба.
Шон Ашмор
Щастие и мъка са само две страни на монетата, който животът периодично поставя на ръба.
Ашот Наданян
Няколко дни в човешкия живот може да се сравнят със скалите: вие се качвате върху тях с невероятен труд, без да виждате края и ръба на пътя. В други дни е като равнините: да се движат по тях лесно, бързо и без затруднения.
Марсел Пруст
Ако стоите на ръба на скала и обмисляте дали да скочите или не, скочете!
Джон Ленън
На ръба на живота чувствате, че вече не сте господар на живота в себе си, че субективността е илюзия и че във вас кипят неконтролируеми сили, които се развиват без връзка с личен център или определено, индивидуален ритъм.
Емил Чоран
Върви до ръба на скалата и скочи. Направи си крила по пътя надолу.
Рей Бредбъри
Ако животът ви просто се разпадне рано, можете да го съберете отново. Хората, които винаги са на ръба на кризата, които не са стигнали дъното, са в беда.
Ан Енрайт
Сърцето е в баланс само на ръба на бръснача.
Пиер Рьоверди
Никога няма да бъдете морално подготвени, виждайки родителите си на ръба на смъртта. За всяка дъщеря баща й е най-готиното момче на света, този, който мрази приятеля й. И когато го видиш болен и слаб... започва да те разтърсва.
Приянка Чопра
Да бъдеш на ръба не е толкова безопасно, но гледката е по-добра.
Рики Джървейс
Всеки ден може да видим нещо ново в Христос. Неговата любов няма нито ръб, нито дъно.
Самюел Ръдърфорд
Призрачно е да осъзнаеш, че половината езици по света се клатят на ръба на изчезването.
Уейд Дейвис
Ние вярваме, че измисляме символи. Истината е, че те ни измислят; ние сме техните същества, оформени от техните твърди, определящи ръбове.
Джийн Улф
Нашата нация трябва да бъде наложена твърда власт, преди тя да се разруши. Съединените щати се нуждаят от теология и геометрия, някакъв вкус и благоприличие. Подозирам, че се колебаем на ръба на бездната.
Джон Кенеди Тул
Способността да стигнете до ръба, без да влизате във войната, е необходимото изкуство.
Джон Фостър Дълес
Страната ни е на ръба на пропастта, но благодарение на Президента ще направим крачка напред!
Борис Елцин
Тайната е да не се отказваш от надеждата. Много е трудно да не го направим, защото ако наистина правиш нещо стойностно, мисля, че ще бъдеш избутан до ръба на безнадеждността, преди да преминеш от другата страна.
Джордж Лукас
Единственият ми модел за баща беше баща ми, неграмотен на ръба на обществото.
Жерар Депардийо
Правителството оправдава да държи всички останали в бедност, защото хората изглежда работят най-усърдно, когато са на ръба на оцеляването.
Маргарет Питърсън Хадикс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща