Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комфорт" - страница 3
Твърдите хора тренират на ръба на зоната си на комфорт. Те се съсредоточават върху един тесен аспект от представянето си и си поставят стремглава цел, за да го подобрят.
Анджела Дъкуърт
Изглежда, че хората не обичат да се променят и повечето хора, с които съм работил, всъщност мразят да напускат статуквото на своите зони на комфорт.
Найджъл Къмбърланд
Докато растем духовно, Бог започва да ни отучва от неща, без които смятаме, че не можем да живеем: неща, комфорт, копнеж за живот, който да "работи". Това е детски инстинкт да кажеш: "Животът трябва да работи така, както аз искам да работи и сега".
Нанси Лий Демос
Съжалявам за загубата, казват те. И искам да знам какво означават, защото загубих не само моите момчета. Загубих майчинството си, шанса си да бъда баба. Изгубих лесния разговор на съседите и семейния комфорт на стари години. Всеки ден се събуждам с някаква нова загуба, за която не съм мислила преди, и знам, че скоро това ще бъде моят ум.
Пип Уилямс
Това, което най-много ми харесва, е предизвикателството да науча нещо, което не знаех как да правя, надхвърляйки нивото на комфорт.
Рут Райшил
Никога не съм срещал прасе, което да не харесвам. Всички прасета са интелигентни, емоционални и чувствителни души. Всички те обичат компанията. Всички те жадуват за контакт и комфорт. Прасетата имат прекрасно чувство за пакост; повечето от тях изглежда обичат добрата шега и ценят музиката. И това е нещо, което със сигурност никога не бихте подозирали от връзката ви със свинска пържола.
Сай Монтгомъри
Всеки, който е отчаян или сам, ще се съгласи, че рутината крие комфорт.
Саймън ван Буй
Например, какво трябва да направите, когато човек изглежда заседнал в повтарянето на дума, дейност или изречение отново и отново? Повтарянето е често срещано в по-късните стадии на заболяването. Човекът търси познатост и комфорт, докато мозъкът продължава своя злонамерен марш напред в упадък. Един от начините да реагирате в допълнение към спокойствието и търпението е да ангажирате човека в дейност, за да прекъснете модела на повторение.
Санджай Гупта
Старостта е аскетична. Тя не се нужда от комфорт и е доволна и на малко.
Сергей Волков
Човешката система всъщност не иска комфорт, а иска предизвикателство. Иска приключение.
Стив Чандлър
Впрочем, комфортът е форма на паралич - от него затъпяваш.
Том Робинс
Знаеш ли, хлапе, етиката не е да избираш между добро и грешно; става въпрос за избор между сиво и сиво. Става въпрос за избор между два еднакво желани, но взаимно изключващи се начина на действие. Свобода или сигурност? Смелост или комфорт? Самоизследване или блажено щастие? Колона А или Колона Б?
Уил Фъргюсън
Упованието, смирението, простотата, сътрудничеството и чувството за изоставеност са качества, високо ценени в духовния живот, но изключително неуловими за хората, които живеят в комфорт.
Филип Янси
Ако не продължа да тествам границите си, зоната ми на комфорт се свива назад. Предизвикателствата, които изглеждаха удобни една година, отнеха смелост, за да постигнат следващата. Не искам отново да влизам в това положение, така че напред и навън.
Филипа Пери
Като цяло хората са по-впечатлени от услугите и проблемите с комфорта от дизайна.
Франк Гери
Да разширяваш своята зона на комфорт е много просто: нужно е първо да разрешиш в нея да се окаже още някой освен теб.
Артемий Лебедев
Големи сърца могат да бъдат направени само от големи проблеми. Лопатата на неприятностите копае резервоара на комфорта по-дълбоко и прави повече място за утеха.
Чарлс Х. Спърджън
Ако щастието не беше в комфорт, можеше ли някак да се открие това, че е неудобно? Имаше ли някаква нужда тези от нас, които не страдаха в живота си, да ги намерят?
Адхарананд Фин
От колко малко се нуждае човек и колко е разтеглива концепцията за комфорт.
Владимир Арсениев
Удобството е основното зло на този свят, всяко интелигентно създание е заложник на комфорта и уютното невежество.
Акиф Пиринчи
Неговият поглед към света се основава на три стълба: комфорт, мир и добре подхранено самодоволство. Всичко, което заплашва да наруши този свещен триумвират-триъгълник, Густав се опитва да избегне.
Акиф Пиринчи
Не се противопоставяйте на събития, които ви извеждат от зоната на комфорт, особено когато зоната ви на комфорт не е била толкова удобна.
Алън Коен
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща