Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комфорт" - страница 2
Омръзна ми да гоня духове, кухи мъже, които бяха извън зоната ми на комфорт, мъже, които нямаха какво да ми дадат, освен бързане. Това беше всичко, което поисках, и всичко, което някога съм получавал.
Тери Макмилан
Учените трябва да излязат извън зоните си на комфорт, за да покажат на обществеността колко страхотна - и колко важна - е действително тяхната работа.
Франсис Колинс
Най-значимите ни взаимоотношения се основават на копнеж за разширяване, а не на загриженост за комфорт и сигурност. За да живеем бурно - за да познаваме напълно и да бъдем напълно познати от друг - трябва да сме готови да осветяваме тъмните петна в най-интимните си взаимоотношения и в себе си.
Ариана Хъфингтън
Странно нещо е туризмът. Ти летиш в чужда страна, оставяйки домашният комфорт, а затова харчиш огромни суми пари и време за безплодни опити да получиш същото удобство, което не би изгубил, ако си беше останал у дома.
Бил Брайсън
Не че имаме класови предразсъдъци, а само това, че намираме комфорт и лекота в собствения си клас. И обикновено има много хора от нашата собствена класа, раса или религия, с които да играем, да живеем и да се храним и да се женим.
Гордън Олпорт
Когато не получим никакви лакомства, ние се чувстваме изчерпани, недоволни и ядосани и се чувстваме оправдани в себе си. Започваме да жадуваме за комфорт - и да грабваме този комфорт навсякъде, където можем, дори това да означава нарушаване на добрите навици.
Гретхен Рубин
Живеем в култура, в която всичко е създадено за нашия комфорт или забавление, но нищо не задоволява. В основата си ние оставаме ненаситни, постоянно в търсене на нови стоки и приятни усещания, които да запълнят празнотата.
Даниел Пинчбек
Всеки план за действие има своята цена и риск. Но те са значително по-ниски от цената и риска от комфорта да не правите нищо.
Джон Кенеди
Комфортът е от голямо значение за мен. Наистина искам да насърча момичетата да се обличат в това, в което се чувстват комфортно и да не затъват в модата.
Дипика Падуконе
Физическият комфорт няма нищо общо с друг комфорт.
Йежи Кошински
Промяната изисква да напуснем зоните си на комфорт и да се потопим с глава в неудобни ситуации. Вярно е, че това причинява болка и дискомфорт за момент, но това е най-бързият път към генериране на дългосрочно удовлетворение.
Йехуда Бърт
Аз съм свободен. Не се нуждая да копирам Петрарка или Бокачо. Собственият ми гений е достатъчен. Нека останалите се тревожат за стила си, като престават да бъдат себе си. Без господар, без идол, без водач, аз работя всеки ден за своята прехрана, комфорт и слава.
Пиетро Аретино
Защо човек израства духовно чрез болка, а не чрез радост и почивка? Просто защото радостта и комфортът карат човека да бъде доволен от сегашния свят. Скръбта и изпитанията ни карат да търсим по-дълбока радост, извън границите на този живот.
Серафим Роуз
В по-голямата си част повечето хора най-често избират комфорт - познатият, уважаван във времето, износеният, но добре познат. След като цял живот избирахме между комфорт и риск, ние останахме с живота, който имаме в момента.
Питър МакУилямс
Зоната на комфорт приема най-големите ни стремежи и ги превръща в оправдание за това, че не си правим труда да се стремим.
Питър МакУилямс
За да овладеем истински зоната на комфорт, трябва да се научим да я обичаме.
Питър МакУилямс
Ако искате да развиете мускул, трябва да вдигнете нещо извън зоната си на комфорт. Натиснете отвъд това, което е удобно, ако не го направите, няма да има растеж.
Антъни Робинс
Нашите души не са гладни за слава, комфорт, богатство или власт. Тези награди създават почти толкова проблеми, колкото решават. Душите ни са гладни за смисъл, за усещането, че сме разбрали как да живеем така, че животът ни да има значение, така че светът да бъде поне малко по-различен от това, че сме минали през него.
Харолд Кушнер
Суеверията дават чувство за комфорт.
Майкъл Кънингам
Най-интересните неща в живота се случват точно от другата страна на вашата зона на комфорт.
Майкъл Хаят
Това е, помислих си аз. Това е частта от нас, която прави нашия кратък, невероятен малък живот си струва да живеем: способността да достигнем през собствената си изолация и да намерим сила, комфорт и топлина един за друг. Това правят човешките същества. Това е, за което живеем, начинът, по който конете живеят, за да бягат.
Марта Бек
Не търся любов. търся утеха. Комфорт за всички тези страни, които загубихме, откакто напуснахме утробата на майка си, които заместваме с истории, като алчни деца, с широко отворени очи към разказвача. Истината е, че няма нищо друго освен страдание: ние се опитваме да забравим, в прегръдките на непознати, че скоро ще изчезнем.
Матиас Енар
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща