Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комфорт"
Никога не съжалявам надутите хора, защото мисля, че те си носят своя комфорт със себе си.
Джордж Елиът
Телевизията внесе бруталността на войната в комфорта на хола. Виетнам се изгуби в холовете на Америка - не на бойните полета на Виетнам.
Маршал Маклуън
До степента, в която не живеем мечтите си, зоната ни на комфорт има по-голям контрол над нас, отколкото ние над себе си.
Питър МакУилямс
Даже ако в моята обувка няма камък, аз непременно сам ще си сложа. Защото аз се боря с усещането за всячески комфорт? Може би защото моята версия на щастието означава да не бъдеш много щастлива. Аз възприемам живота по-скоро като падение от една стъпка на друга. Ако забавим движението, е възможно да достигна ниво, в което дебел пухкав килим ще ме предпази от много силна болка.
Хю Лори
Ние действаме така, сякаш комфортът и луксът са били основните изисквания на живота, когато всичко, което ни е нужно, за да ни направи истински щастливи, е нещо, с което да бъдем ентусиазирани.
Чарлс Кингсли
Днес тиранинът управлява не по клуб или юмрук, а прикрит като пазарен изследовател, той пасе стадата си по начините на полезност и комфорт.
Маршал Маклуън
Зоните на комфорт най-често се разширяват чрез дискомфорт.
Питър МакУилямс
Защо има щастие, комфорт и вълнение там, където сте вие, и няма никъде другаде по света?
Зелда Фицджералд
Имам рафт с книги за комфорт, които чета, когато светът се затвори в мен или се случи нещо неприятно.
Ан Маккафри
Пушенето се превърна в любимото ми нещо на света. Беше като да имаш незабавен комфорт, независимо къде и кога.
Огастин Бъроуз
Комфортът може да бъде опасно нещо. Стоиш си вкъщи през цялото време, където е безопасно и нищо не се променя, и преди да се усетиш, се установяваш по пътя си и спираш да учиш, спираш да се променяш, вече не растеш.
Франк Перети
Любовта и бракът са работа и компромис. Те са за това да видят някого такъв, какъвто е, да бъдат разочаровани и да решат да останат все пак. Те са свързани с ангажираност и комфорт, а не с някакво внезапно истерично признание.
Айлет Уолдман
Шестте вида песни, които са оформили човешката природа - приятелство, радост, комфорт, знания, религия и любовни песни - мисля че е очевидно...
Даниел Левитин
Имам дълбоки чувства към благосъстоянието и комфорта на останалите.
Дефорест Кели
Почти всичко, което искате, е точно извън зоната ви на комфорт.
Джак Канфийлд
Мъжете първо изпитват необходимост, след това търсят полезност, след това грижи за комфорта, но по-късно се забавляват с удоволствие, оттам стават разтворени в лукс и накрая полудяват и пилеят своето вещество.
Джамбатиста Вико
Любовта трябва да е трагедия. Най-голямата мистерия в света! Никакъв комфорт, изчисления и компромиси не трябва да се отнася за нея.
Александър Куприн
Работата на гражданина е да бъде груб - да пронизва комфорта на професионалното сношение чрез груби изражения на съмнение.
Джон Ралстън Сол
Някои търсят комфорта в кабинета на терапевта си, други се отправят към кръчмата в ъгъла и се гмуркат в халба, но аз избрах бягането като моя терапия.
Дийн Карнасис
Зимата е време за комфорт, за добра храна и топлина, за докосване на приятелска ръка и за беседа до огъня: това е времето за дома.
Едит Ситуел
Ако ние никога не сме живели в руини, това още не означава, че нас не ни влекат удобства и комфорт.
Клифърд Саймък
Зоните на комфорт са надценени. Те ви правят мързеливи.
Мелина Маркета
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща