Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съответствие" - страница 3
Положителните утвърждения работят само ако вашите съзнателни желания са сто процента в съответствие с вашите подсъзнателни вярвания.
Маргарет Руби
Изящество - изтънчено и строго съответствие, основано на чувството за красота.
Минеко Ивасаки
Теория на конформизма, която гласи, че когато човек няма нито способност, нито опит да вземе решение, той ще търси групата, за да реши как да се държи. Съответствието може да ограничи и изкриви реакцията на индивида към дадена ситуация и изглежда води до разпръскване на отговорността.
Найджъл Бенсън
Целостта означава съответствие. Думите трябва да съответстват на поведението.
Натаниъл Брандън
Нашата съвест не е непогрешима и може да се изкриви или отслаби, ако не бъде поддържана в съответствие с непогрешимото Божие Слово.
Осуалд Сандърс
Кой си ти е по-важно от това, което правиш. Целта е да приведете това, което правите в съответствие с това, което сте, така че да не се окажете някой, който не искате да бъдете.
По Бронсън
Отговорността е способността да мислите за дългосрочните резултати от вашите решения и да действате в съответствие с тези резултати. Отговорността е това, което се случва преди човек да предприеме действие, а не след като това действие е необратимо извършено.
Радислав Гандапас
По-важно е да имаш красота в уравненията си, отколкото да ги накараш да експериментират... Изглежда, че ако човек работи от гледна точка на вкарване на красота в уравненията си и ако има наистина добро прозрение, той е на сигурна линия на напредък. Ако няма пълно съответствие между резултатите от работата и експеримента, човек не трябва да се обезсърчава твърде много, защото несъответствието може да се дължи на незначителни характеристики, които не са правилно взети предвид и които ще бъдат изяснени с по-нататъшно развитие на теорията.
Пол Дирак
Въображението е най-научният от всички дарби, тъй като само то разбира универсалната аналогия или това, което мистичната религия нарича съответствие.
Роберто Каласо
И накрая, доверието е основата, върху която се гради всичко, което правим. Ето защо ние инвестирахме сериозно в сигурност и съответствие, които определят стандарта за предприятията.
Сатя Надела
Колкото по изискано е блюдото, толкова по-малко е в съответствие с истинската цел на храната.
Сейичи Моримура
Да живееш в съответствие с твоя Дух означава да живееш своята истина и да градиш живота си върху нея.
Соня Чокет
Независимата воля е способността за вземане на решения, избор и действие в съответствие с тези решения и избори.
Стивън Кови
Основният извод е преначертаване на света в съответствие с американската политика и американските интереси. Природните ресурси са ограничени и Съединените щати искат да се уверят, че собственото им население ще бъде снабдено. Основният ефект от това ще бъде Съединените щати да контролират големи части от петрола, който светът притежава.
Тарик Али
Не знам дали това е присъщо на Америка въобще или Америка по времето на моето порастване, но по това време беше от много важно значение класификацията на съответствието. Аз бях бях принуден да ходя на неделно училище много години, независимо от факта, че родителите ми не бяха религиозни. Никой не беше религиозен. Просто имаше схема на поведение, която трябва да изпълните.
Тим Бъртън
Когато се вземат решения, трябва незабавно да започнете да действате в съответствие с тях.
Флоринда Донър
Трябва да празнуваме разнообразието, а не съответствието и да позволим на хората да се изразяват. Това, което не правим, е повече от отричането ни.
Франк Гери
Схемите са капани. Едва започвайки да живеете в съответствие с някоя от тях - и веднага попадате под контрола на непознати.
Фриц Лейбър
Свободата е възможността за правилно развитие, за развитие в съответствие с прогресивния идеал на живота, който имаме в съвестта.
Чарлз Кули
Най-големият урок, който ни преподават ръкописите на Леонардо, е, че в тях всичко се поставя под съмнение, изследва, изучава в съответствие с принципите, залегнали в основата на изучаваното.
Чарлс Никъл
Когато наистина сте привързани към добродетелта, няма чувство за арогантност, праведност или превъзходство. Когато наистина сте приведени в съответствие с добродетелта, хармония прониква.
Чин-Нин Чу
Основаването на ГДР преди почти тридесет години, е едно от най-важните събития в историята на Германия, и трябва да кажа, че съм убеден, че тази формация не е края на историята на Германия, а нова глава в нейното продължение: ... съществуването на литературата не е в съответствие с наличието на държави.
Щефан Хермлин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща