Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Белег" - страница 3
До този момент вече напълно ми писна от тези басни. Погребална реч. Версия на истината с премахнати всички грозни детайли. Бях фотошопирана, за да няма белези, а костите да са равни.
Мишел Адамс
Наричаме го инфекциозно нетърпение. Това е неговият отличителен белег и ние се опитваме да го включим в цялата организация. Инфекциозно нетърпение. Така че нещата не само да се свършат, но да се свършат за двойно по-бързо време.
Мукеш Амбани
В деликатното изкуство на измама и напредване нагоре, знанието е отличителен белег на майсторството.
Мървин Пийк
Разрушаването на претенции, особено достойни, е отличителен белег на бейби бума.
Патрик О'Рурк
Възрастта е безжалостен крадец. Когато твоите дни свършват, тя те лишава от крака и огъват гърба. Болката и замъгленият ум - това са белезите.
Сара Груън
Идеята, че Area 51 е това изпитателно съоръжение, работещо за придвижване на науката и технологиите по-бързо и по-далеч от която и да е друга нация, е вярна и е един от най-големите белези на Зона 51. Има и други области на базата, които са противоречиви - но и двете съществуват едновременно - там, в пустинята.
Ани Джейкъбсън
Много от инженерите, с които съм интервюирал, са работили по технология за обратно инженерство. Това е отличителен белег на Зона 51.
Ани Джейкъбсън
Съвършенството е непривлекателно, поне никога не ме е привличало; привлекателна е само перфектната половина: известна незавършеност, някакъв вид, например белег. Съвършенството е абсолютно, следователно по същество мъртво.
Арнон Грюнберг
Изчислено е, че една трета от нашата западна цивилизация носи белега на своето еврейско потекло.
Хюстън Смит
Белегът на общността не е отсъствието на конфликт. Това е присъствието на помиряващ дух.
Бил Хайбълс
Всеки има белези. Не е толкова уникално.
Брайън Азарело
Да се увлечш е отличителен белег на човек.
Владимир Рибин
Склонността и умението за броене на пари са отличителен белег за хората на Съединените щати.
Всеволод Овчинников
Всъщност прозрението е истинският белег на съпричастността. Силата на истинската съпричастност е способността му да ни даде ново разбиране за емоциите и мислите на другия човек, за да осветли аспект от неговото преживяване, който не би бил очевиден за нас, ако не сме стъпвали на мястото му.
Гай Уинч
Дългосрочната цел на християните в политиката трябва да бъде да получат изключителен контрол над франчайза. Онези, които отказват да се подчинят публично на вечните санкции на Бог, като представят на публичните белези на Неговата Църква завета - кръщението и светото причастие, трябва да бъдат лишени от гражданство.
Гари Норт
Белезите са като татуировки, само че с по-интересна история.
Гейл Форман
Наистина ли белезите са най-доброто доказателство за живота?
Дейв Егърс
Много белези не могат да бъдат забелязани с просто око.
Джей Ашър
Имах изключително щастливо детство; каквито и белези да имам, съм си ги нанасям сам.
Джеймс Карвил
С безсрамната реакция на дете тя протегна ръка, за да докосне лицето му, за да види дали белегът е различен.
Джийн М. Оел
Понякога белезите ми имат свой собствен ум.
Джилиан Флин
Може би просто се нуждаем от малки напомняния от време на време, че вече сме достойни, заслужаващи, достойни. Понякога не се чувстваме така заради раните и белезите, които носим от миналото или поради несигурността в бъдещето. Съмнително е, че сами се почувствахме незаслужени. Помогнаха ни да се почувстваме недостойни. Когато бяхме малки, бяхме научени по хиляди начини и научихме добре уроците си.
Джон Кабат-Зин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща