Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отражение" - страница 4
Всичко, което става на Земята е само бледо отражение на великата първоначална реалност...
Грег Брейдън
Всеки вижда в другите отражение на собственото си зло.
Давид Лагеркранс
Външното е отражение на вътрешното - това е основното правило. Ако изобщо има психологически закони, които действат винаги и навсякъде, то това е един от тях.
Дарил Шарп
Как хората виждат света, често е отражение на това как те виждат себе си. Ако те мислят, че светът е просто помийна яма на лъжи и измами, тогава самите те може да са пълни с лъжи и измами. Внимавайте за онези хора, които винаги ви казват колко корумпиран е останалият свят. Както се казва, "Необходим е човек, за да го познаеш".
Дейвид Либерман
В залата на огледалата вие сте навсякъде. Кой си истинският ти? Намерете своя оригинален Аз, този, който възприема всички отражения и се забавлява от тях. Тогава ще разпознаете своя път и ще го извървите.
Алберто Вилолдо
Нейното мълчание като огледало показа нашето собствено отражение.
Алекс Майкълидис
Те смятаха, че това е враг, но това беше само тяхното отражение.
Джайлс Фодън
Аз бях мястото, където се закотвихте. Аз бях дълбоката вода, където можеше да си безтегловност. Аз бях повърхността, където видяхте собственото си отражение. Загребвахте ме в ръцете си.
Джанет Уинтерсън
Вашият бизнес и резултати са отражение на вас. Вашият бизнес и резултати ще нарастват правопропорционално на вашия собствен растеж.
Джеймс Артър Рей
За миг нейното отражение в чашата съвпадна с образа на бодхисатва.
Едогава Рампо
Дрехата не е просто кърпа, която прикрива тялото. Тя е отражение на човека. Понеже тя говори за човека повече, отколкото неговата фигура.
Ейми Лий
Той се наведе над нея, слънцето зад главата му направи златен ореол, лицето му беше озарено от отраженията от водата.
Елизабет Чандлър
Това, което виждаме във външното, е само отражение на вътрешното, защото се заобикаляме с картина на нашите собствени убеждения. С други думи, ние проявяваме като цяло това, което сериозно мислим и вярваме. Така че, ако искаме да разберем какво е обичайното ни мислене, трябва само да се огледаме около себе си и да се запитаме какво наистина виждаме.
Емет Фокс
Обръщаме се навън, привлечени от красотата, която виждаме в създадени неща, без да осъзнаваме, че те са само отражение на истинската красота. И истинската красота е вътре в нас.
Ернесто Карденал
Нашите отвратителни закони и обичаи са само отражение на нашите собствени същества. Ние от раждането сме жадни алчни и жестоки. В дълбочината на душата си ние съвсем не желаем нито справедливост, нито красота, те ни пречат да дишаме. Пуснете ни в рая и ние няма да се успокоим, докато не го превърнем в пустиня.
Етел Лилиан Войнич
Много е странно да чуеш от чужди устни изкривено отражение на твоите фрази.
Жерар Клайн
Бягането е чудесна метафора за живота. Поставяте си цел и след това се захващате за работа. Колко добре се справяте е пряко отражение на това колко упорито работите. Това е и ментална игра. По пътя има неуспехи, но истинският тест на бегача е как ги преодолявате и провирате покрай тях.
Иванка Тръмп
Днес изкуството е това, което наистина ни принадлежи: то е наше собствено отражение. Като го осъждаме ние, но осъждаме себе си.
Какудзо Окакура
Азиатската литература се развива заедно с хората. Тя винаги е отражение върху това, което се случва с културата като цяло.
Кевин Куан
Ние не трябва да измерваме нашата популярност с числа. Те не ни правят по-добри или по-лоши. Социалните мрежи са най-кривите огледала. Погледнете в тях - вашето отражение ще бъде далеч от реалността.
Конър Франта
Мари започна да подозира, че това отражение ще се окаже като онзи малък компютърен асистент кламер – в началото помага, но след известно време просто искате кламерът да умре.
Кресли Коул
Гледа се в огледалото, покланяйки се на своето отражение.
Лилиан Глас
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща