Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изненада" - страница 4
Понякога любовта е изненада, миг на разпознаване, внезапен подарък в един внезапен момент, който прави всичко различно оттам нататък. Някои хора ще кажат, че това не е любов, че не можеш наистина да обичаш някой, когото не познаваш. Но не съм толкова сигурен. Изглежда любовта не следва план; това не е поредица от стъпки. Може да удари със силата на природата - земетресение, приливна вълна, буря от дива безмилостна енергия, която е извън вашите прости опити за контрол.
Деб Калети
Магията на целта и на любовта в най-чистата й форма. Не телевизионната любов, с нейните отблясъци и кухи и блестящи отблясъци; не секс и примамливост, всички високи обувки и висока драматичност, всичко едновременно твърде малко и в прекалено голямо количество, а просто любов. Обичайте като дъжд, като миризма на мандарина, като изненада, намерена в джоба ви.
Деб Калети
Можеш да опиташ и разбереш хората, можеш да четеш книги и да разбираш думи и концепции и идеи, но никога не можеш да разбереш достатъчно или да имаш достатъчно знания, за да не се случват изненадите, които съдбата и хората са запазили.
Деб Калети
Когато дойде време да пуснете някого, направете го правилно. Без изненади. Без унижение.
Джак Уелч
Вяра в Бог - животът никога повече не може да те изненада.
Джеймз Добсън
Поглеждайки към света, човек не може да не се изненада.
Джеймс Карол
Но песимистът е добър: за него горчивата радост е приятна изненада.
Джон Варли
Преодоляването на самодоволството е от решаващо значение в началото на всеки процес на промяна и често изисква малко изненада, нещо, което привлича вниманието на повече от интелектуално ниво. Трябва да изненадате хората с нещо, което нарушава виждането им, че всичко е идеално.
Джон П. Котър
Тежкият труд на жената от селото я изненада. И мъжът, разбира се, работи, но жената винаги получава два пъти повече, дори при нещастия и обиди.
Дмитрий Мамин-Сибиряк
Най-голямата ми изненада беше, че толкова много от това, което смятаме за здрав разум, са просто предразсъдъци и толкова много от това, което смятаме за научен факт, е толкова научно, колкото и идеята, че слънцето се върти около земята.
Ейми Блум
Изглеждаше, че нищо от това, което мъжът направи, не може да я изненада, помислих си, че може би това е ключът към щастливия брак.
Елизабет Костова
В самото начало има изненада и очакване, което може би ще бъде разочаровано, но което придава на изминалото време своя цвят и сила.
Жан д'Ормесон
Животът не се управлява като кораб. Човек не може просто да погледне компаси и карти; плавайте по предварително определени маршрути; да установи комфорта като единствен постулат на пътуването и да очаква, че по този начин в безопасност от опасности и неприятни изненади, от поражение и провал, той ще намери райския бряг. Вълнение възниква в движение. Само тревожните сетива разпознават красотата.
Драган Великич
Основното нещо в атаката е изненада!
Жоржет Хейер
Картината се развива пред моите очи, разкривайки се като изненада в прогреса. Именно това ми дава чувство за пълна свобода и по тази причина аз не съм в състояние да формирам план или да направя скица преди това.
Ив Танги
Евангелието от Юда наистина е изненада в много отношения. От една страна, няма друг текст, който да предполага, че Юда Искариот е бил интимен, доверен ученик, на когото Исус разкрива тайните на царството, и че обратно, останалите ученици не разбират какво има предвид под евангелието.
Илейн Пейджълс
Понякога светът ни дава изненада. И по-важното е, че ако не опитате, винаги ще се чудите как може да се обърнете.
Камила Шамзи
Светът се промени, докато спях, и за моя голяма изненада никой не се беше посъветвал с мен.
Карлос Ейре
Качеството на камъка не е перфектно, но когато го носех, винаги ми напомняше как животът може да те изненада. Понякога нещото, което на пръв поглед изглежда дефектно, може да се окаже най-съвършеното нещо на света за вас.
Кевин Куан
Голяма изненада е да откриеш, че насаме със себе си може да ти бъде много добре.
Кейт Уинслет
Жените казват, че обичат изненадите, но в действителност предпочитат да знаят за тях предварително, за да има време за подготовка.
Клеър Макинтош
Дикенс винаги е пълен с изненади.
Клеър Томалин
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща